۴ شهریور ۱۳۹۰، ۱۵:۲۸

محلات پایتخت صاحب سرود ویژه می شود

رئیس شورای سیاستگذاری مجموعه جشنواره های شمسه گفت: همه محله‌های شهر تهران باید با استفاده از توان استادان و هنرمندان موسیقی در پایان جشنواره شمسه صاحب سرود محله شوند.

 به گزارش خبرگزاری مهر، محمد هادی ایازی در نشست دبیران دبیرخانه های هادی گروه سرود و موسیقی با بیان این مطلب گفت: برای هر محله باید با استفاده از استادان و هنرمندان موسیقی همان محله، موسیقی آن محله ساخته شود. برای مثال موسیقی محله نازی آباد که باید برگرفته از فرهنگ همان جا باشد.

رئیس شورای سیاستگذاری مجموعه جشنواره های شمسه با بیان این که باید در اختتامیه جشنواره شمسه، سرود کلی شهر تهران را که از سرودهای محلات مختلف تهران ساخته شده ، اجرا کنیم ، تاکید کرد: باید تمامی این اطلاعات در محلات تبدیل به یک شبکه اجتماعی گسترده شود. افرادی که در گروه موسیقی، سرود ، تکنوازی و غیره در محلات فعالیت می کنند باید شناسایی شده تا در یک شبکه اجتماعی با هم در ارتباط باشند. بدین منظور در هر محله باید یک سایت سرود و موسیقی محله و یک وبلاگ برای هر فرد علاقه مند به این حوزه داشته باشیم.

وی با تاکید بر مقوله هویت گفت : باید بپذیریم که ما در چند دهه گذشته به مفهوم هویت به معنای واقعی آن نپرداخته ایم . این امر شامل همه هویت ها ؛ هویت شخصی، محله ای ، شهری می شود. هویت محله از این منظر حائز اهمیت است. بخشی ازهویت یک محله یعنی در آن محله همه اعضای محله با هم در ارتباط باشند. از طریق فعالیت های فرهنگی هنری می خواهیم کمک کنیم تا این هویت به درستی در محلات شکل گیرد.

ایازی یک راهبرد اصلی و جدی در کار دبیران هادی را کمک به هویت محلات توصیف کرد و اظهار داشت : اولین کار دراین خصوص، تشکیل بانک اطلاعات محلات تهران است. افرادی در محلات مختلف تهران هستند که در حوزه سرود و موسیقی به نوعی نقش ایفا می کنند. اطلاعات آنها باید دریک بانک اطلاعات جمع آوری شود. این بانک اطلاعات ناظر بر فعالیت های آموزش و پرورش، آموزشگاه های آزاد موسیقی، بسیج، فرهنگسراها، سرای محلات و ...می شود.

در ادامه این نشست علی مراد خانی ، دبیر تخصصی گروه هنر و موسیقی جشنواره شمسه نیز یکی از مهم ترین اهداف این گروه را تشکیل گروه های جوان سرود و موسیقی در سطح شهر تهران عنوان کرد و گفت: این گروهها باید با داشتن الگوهای صحیح موسیقایی در شهر تهران فعالیت کنند. این گروه های موسیقی به عنوان نهادهایی معرفی شده ازسوی جشنواره شمسه شناخته می شوند.

مرادخانی افزود: در این راه در وهله نخست ، نیاز به شناخت منطقه و محیط داریم. تلاش کرده ایم با تدوین شیوه نامه و توزیع بروشورهای جشنواره، افراد را تا اندازه ای از جشنواره شمسه آگاه کنیم و انگیزه ای برای حضور آنها در جشنواره فراهم کنبم، البته آنها هم تقاضا و امکانات اولیه ای را برای اجراهای شان مطرح کرده اند که آنها را با مسئولان جشنواره در میان خواهیم گذاشت.

کد خبر 1392305

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha