به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ جلال مظفری درخصوص عملکرد مرکز مشاوره و مددکاری فرماندهی انتظامی استان، گفت: اداره مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی یکی از اداراتی است که وظیفه بررسی آسیبهای روانی - اجتماعی و ارتقاء سطح بهداشت روانی جامعه را برعهده دارد که با ارائه خدمات آموزشی و مشاوره ای نقش بسیار موثری در کاهش آسیبهای اجتماعی و افزایش سطح ارتقای بهداشت روانی جامعه و کاهش بار قضایی دادگاههای این استان دارد.
وی در خصوص عملکرد مرکز مشاوره و دوایر مددکاری مستقر در کلانتریها در مرداد ماه سال جاری اظهار داشت: در این ماه تعداد 418 مورد خدمات مشاوره ای توسط کارشناسان مرکز مشاوره به مراجعه کنندگان ارائه شده است.
مظفری با اشاره به ارائه خدمات ارائه شده اظهار داشت: از این تعداد 156 مورد مشاوره انتظامی، 154 مورد مشاوره روانشناختی، 66 مورد ارائه خدمات روانسنجی و 42 مورد ارائه خدمات مددکاری اجتماعی به همشهریان ارائه شده است .
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه با اشاره به عملکرد دفاتر مددکاری اجتماعی مستقر در کلانتریهای تابعه ادامه داد: در این مدت تعداد 579 پرونده به مددکاران اجتماعی مستقر در کلانتریها ارجاع که با تلاش مددکاران بیش از 80 درصد از پرونده های ارجاعی منجر به سازش گردیده و 20 درصد دیگر از پرونده ها نیز جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارسال شده است .
وی سپس در خصوص بیشترین علت پرونده های ارجاعی به مددکاران مستقر در کلانتریها اظهار داشت : بیشتر پرونده های ارجاعی به مشاورین و مددکاران مربوط به مشکلات خانوادگی است.
سرهنگ مظفری در پایان گفت: مرکز مشاوره معاونت اجتماعی انتظامی استان کرمانشاه همه روزه صبح و بعد ظهر آماده ارائه خدمات مشاوره ای در زمینه های انتظامی، روانشناختی، روانسنجی و مددکاری اجتماعی بصورت حضوری و غیرحضوری است.
نظر شما