به گزارش خبرگزاری مهر، رامین اسدی در همایش معاونتهای ادارات و کارخانجات ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان اظهار داشت: در صورتی که جایگاه امربه معروف و نهی ازمنکر در واحدهای کارگری ارتقاء یابد نتیجه آن افزایش بهره وری، کاهش تنش های کاری و بحران های کارگری است.
وی با اشاره به جایگاه و نقش امر به معروف و نهی ازمنکر در واحدهای اقتصادی استان کردستان و گفت: واحدهای کارگری باید پیشرو و سردمدار این فرهنگ اصیل در جامعه اسلامی باشند چرا که توجه به این مهم نتایج بسیار خوبی به دنبال خواهد داشت.
مدیر کل کار و امور اجتماعی استان کردستان یکی از راه های تزویج هر چه بهتر امر به معروف و نهی از منکر را در واحدهای کارگری تذکر لسانی ذکر کرد و یادآور شد: این تذکر باید حتی المقدور به صورت فردی بیان شود چرا که تذکر در جمع منجر به ایجاد اثرات منفی در فرد می شود.
اسدی با بیان اینکه تذکرلسانی در زمینه امر به معروف و نهی از منکر نه فقط برای کارگران بلکه مختص کار فرمایان نیز است، بیان کرد: با توجه به مزین شدن سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به نام سال جهاد اقتصادی، شوراهای معتمدین در کارخانجات می توانند واسطه ای بین کارگر و کارفرما شوند تا از طریق صحبت کردن با کارگران و کارفرمایان و در واقع امر به معروف و نهی از منکر آنان را متقاعد کنند که از طریق افزایش بهره وری و کاهش هزینه ها و نیز صرفه جویی در هدر دادن مواد اولیه به اهداف این سال نیز دست یافت.
وی اضافه کرد: دعوت به معروفها و باز داشتن از منکرات در تمامی زمینه های فرهنگی، آموزشی، اقتصادی، اجتماعی و خانوادگی ضروری است و در میان تلاشگران عرصه اقتصادی منجر به افزایش راندمان تولید و در نتیجه پایداری توسعه اقتصادی خواهد شد.
همایش معاونت ادارات و کارخانجات ستاد احیاء استان کردستان با حضور معاون سیاسی و امنیتی استانداری و معاونت ادارات و کارخانجات ستاد احیاء استان، مدیرکل کار و امور اجتماعی استان، ماموستا راستی امام جمعه موقت شهر سنندج و جمعی زیادی از کارگران شرکت آتیلا ارتوپد در محل این شرکت در سنندج برگزار شد.
نظر شما