۵ شهریور ۱۳۹۰، ۱۴:۵۱

همزمان با هفته دولت/

دو واحد تولیدی در سوادکوه افتتاح شد

دو واحد تولیدی در سوادکوه افتتاح شد

سوادکوه - خبرگزاری مهر: دو واحد تولیدی صنعتی، همزمان با هفته دولت در شهرک صنعتی بشل سوادکوه افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران ظهر شنبه در مراسم افتتاحیه این واحدها، با تبریک هفته دولت به تمام دولتمردان و تلاشگران سنگر تولید، اظهار داشت: هفته دولت، یادآور حضور مردان بزرگی جون شهیدان رجایی و باهنر، در صحنه مدیریت کشور بوده که با تلاشهای خالصانه خود، تعهد را در فضای تخصص، با زیبایی خاصی به تصویر کشیدند.

ابراهیم گوهردهی گفت: صنعتگران در واحـدهای تولیدی مستقردر شهرکهـا و نواحی صنعتی، با نگـرش به ایثار و فداکاری این عزیـزان و تأثیـر پذیری از همت و تلاش آنان باید با توان و ظرفیت مضاعف، به افـزایش تولید مبادرت کرده و با مجاهدات خود، عقب ماندگیه ای عرصه صنعت را جبران کنند.

وی اظهار داشت: امروز در جبهه جهاد اقتصـادی قرار داریم و مقـام معظم رهبـری با دیدگاه عمیق خود، جهش در اقتصاد را به همگان توصیه کرده که  باید با تمام ظرفیتها، در این صحنه حاضر شده و به سمت خودکفایی صنعتی گام برداریم.

گوهردهی با اشاره به دو واحد به بهره برداری رسیده در سوادکوه افزود: واحد تولیدی چسب و رزین آفتاب شمال با تولید انواع چسب مایع و حجم سرمایه گذاری 10 میلیارد ریال و ظرفیت اشتغال 19 نفر و واحد تولیدی خاور پویا شرق، با انجام انجماد سریع مواد غذایی با حجم سرمایه گذاری 36 میلیـارد ریال و ظرفیت اشتغـال 55 نفر در شهرک صنعتی بشل سوادکوه مورد بهره برداری قرار گرفتند.

کد خبر 1393379

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha