به گزارش خبرگزاری مهر، جلال صفری با اشاره به بخشی از اقدامات دولت در این شهرستان، اظهار داشت: خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در شهرستان روانسر بیشتر مشهود است.
وی تصریح کرد: مسئولین و خدمتگزاران نظام در شهرستان روانسر تمام تلاش خود را برای تبدیل امکانات بالقوه به بالفعل به کار بسته اند و تاکنون نیز شاهد نتایج مطلوبی بوده ایم.
فرماندار روانسر یادآور شد: 65 میلیارد ریال اعتبار در سالجاری به عمران و آبادانی شهرستان روانسر اختصاص یافته که این میزان اعتبار برای اجرا و اتمام ۱۰۶ پروژه در بخشهای آموزش، فرهنگ و هنر، تربیتبدنی، کشاورزی و منابع طبیعی، منابع آب، صنعت و معدن، محیط زیست، انرژی، بهداشت و سلامت، رفاه و تامین اجتماعی، دفاع و حمل و نقل هزینه میشود.
صفری با اعلام اینکه تا قبل از سال 1384 سرانه فضای ورزشی این شهرستان 28 سانتی متر بود، گفت: با احداث دو سالن ورزشی از مصوبات سفر ریاست جمهوری و سالن دو هزار نفری بصیرت این میزان به 55 سانتی مترمربع رسیده است.
وی اظهار داشت: کل فضای ورزشی این شهرستان 30 هزار و 500 متر مربع است و از 12 هزار و 162 ورزشکار این شهرستان پنج هزار نفر آن سازماندهی شده اند.
صفری تصریح کرد: بیش از 89 درصد روستاهای شهرستان روانسر از آب آشامیدنی سالم برخوردارند.
فرماندار روانسر گفت: قبل از دولت نهم 78 روستای بالای 20 خانوار این شهرستان از آب آشامیدنی سالم بهره مند بودند که این میزان در حال حاضر به 121 روستا رسیده است.
وی شاخص آسفالت راه های روستایی شهرستان روانسر را 44 درصد اعلام کرد و افزود: آسفالت راه های روستایی از 65 کیلومتر قبل از دولت نهم به 120 کیلومتر در سالجاری افزایش پیدا کرده است.
صفری با بیان اینکه کار ساخت مرکز بهداشتی درمانی روستای نهرابی با اعتباری بالغ بر دو میلیارد و 100 میلیون ریال به اتمام رسیده، گفت: مراکز بهداشتی درمانی این شهرستان روزانه به بیش از 350 نفر خدمات دهی انجام می دهند.
فرماندار روانسر همچنین از تصویب ساخت بیمارستان شهرستان روانسر و احداث 3 مرکز فوریتهای پزشکی در سفر دور سوم هیئت دولت به استان کرمانشاه و احداث مرکز بهداشتی در مانی شهر شاهو خبر داد.
صفری در بخش دیگری از سخنانش اعلام کرد که در سال گذشته بیش از 400 نفر از بانوان این شهرستان در رشته های مختلف گواهینامه مهارت دریافت کرده اند و در سالجاری نیز به 153 نفر از بانوان روانسری وام خود اشتغالی پرداخت می شود.
وی از مقاوم سازی 31 درصد واحدهای مسکونی روستایی شهرستان روانسر طی چهار سال گذشته خبر داد و گفت: در این مدت بیش از 1500 نفر از متقاضیان احداث مسکن جهت مقاوم سازی از طرف بنیاد مسکن به بانکهای عامل معرفی شده اند و تاکنون یک هزار و 93 واحد دفترچه سند مالکیت و پایان کار را دریافت کرده اند که برای ساخت این واحدها در مجموع 105 میلیارد ریال هزینه شده است.
فرماندار روانسر تصریح کرد: تمامی روستاهای بالای 40 خانوار شهرستان روانسر دارای طرح هادی روستایی هستند و از 138 روستای این شهرستان تاکنون در 15 روستا طرح هادی انجام شده است.
صفری با بیان این مطلب که 40 درصد گوشت مرغ مصرفی استان کرمانشاه را شهرستان روانسر تامین می کند، خاطرنشان ساخت: هم اکنون این شهرستان با دارا بودن100 واحد مرغداری فعال در زمینه تولید گوشت مرغ موقعیت خوبی دارد و مرغداریهای این شهرستان سالانه بیش از 17 هزار و 500 تن گوشت سفید را وارد بازار عرضه می کنند.
فرماندار روانسر با بیان اینکه امسال زمینه اشتغال دو هزار و 45 نفر در روانسر فراهم می شود افزود: ادارات شهرستان روانسر در سال گذشته تعهد ایجاد اشتغال برای 778 نفر را دشتند، اما با بکارگیری تمام ظرفیتهای شهرستان دو هزار و 544 شغل ایجاد شده است.
وی در خصوص بنگاه های اقتصادی زودبازده نیز گفت: 894 طرح با اعتباری بالغ بر 396 میلیارد و 639 میلیون ریال انعقاد قرار داد شده و 384 میلیارد و 400 میلیون ریال تسهیلات برای اجرای 893 طرح پرداخت شده که این طرحها زمینه اشتغال دو هزار و 226 نفر را فراهم کرده است.
نظر شما