۵ شهریور ۱۳۹۰، ۱۸:۵۰

700 خانوار روستایی در قاین از نعمت گاز برخوردار شدند

700 خانوار روستایی در قاین از نعمت گاز برخوردار شدند

بیرجند - خبرگزاری مهر: با حضور استاندار خراسان جنوبی پروژه گاز رسانی به روستای اسفشاد قاین برای 700 خانوار روستایی به بهره برداری رسید.

 به گزارش خبرنگار مهر، استاندارخراسان جنوبی ظهر شنبه در مراسم افتتاح این پروژه با اشاره به اینکه توجه به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته از رویکردهای جدی دولت نهم ودهم است، گفت:همه مسئولان باید با بهره گیری از توانمندی های موجود در منطقه از فرصت های به وجود آمده برای خدمت به مردم به خوبی استفاده کنند.

قهرمان رشید تصریح کرد: تا پایان سال 84 در استان دو هزار و 440 کیلومتر راه روستایی وجود داشت که این میزان در پایان سال 89 به 4 هزار و184 کیلومتر افزایش یافته است.

وی تعاداد روستاهای برخوردار از آب شرب سالم در استان را تا پایان سال 510 روستا اعلام کرد و افزود: هم اکنون 765 روستای استان از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی برخوردار هستند.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: از ابتدای دولت نهم به218 روستای بالای 20 خانوار 609 میلیارد و 252 میلیون ریال برای آبرسانی اعتبار اختصاص یافته است.

مقاوم سازی 17 هزار واحد مسکونی روستایی

رشید بابیان اینکه 17 هزار واحد مسکونی روستایی از سال 84 تاکنون مقاوم سازی یا احداث شده است، گفت: روستاهای دارای تلفن خانگی تا سال 84 تعداد 222 روستا بوده است که این رقم در پایان سال 89 به 996 روستا رسیده است.

وی به اقدامات دولت در زمینه توسعه مراکز آموزش عالی در استان اشاره کرد و افزود: اکنون تعداد 39 مرکز آموزشی با 147 رشته تحصیلی در استان فعال هستند.

وی افزود: با وجود خدمات بسیار زیادی که در استان صورت گرفته است اما همیشه خود را مدیون خون شهدا وخدمتگزار مردم می دانیم.

اجرای بیش از 25 کیلومتر خط تغذیه و شبکه توزیع، نصب یک ایستگاه تقلیل فشار با ظرفیت پنج هزار متر مکعب در ساعت و نصب 536 انشعاب گاز با اعتبار هشت میلیارد و800 میلیون تومان از ویژگی های این پروژه است.

 

 

کد خبر 1393627

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha