به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام علی توکلی در جلسه مشترک مسئولین قضایی و نمایندگان دفاتر بیمه کرمان با اشاره به این که حق مردم ارائه خدمات سریع و مناسب به آنهاست گفت: بیمه ها از نهادهایی هستند که مردم بیشترین مراجعات را به آنها دارند و توقع مردم با توجه به حق بیمه هایی که پرداخت می کنند دریافت خدمات سریع و بی دغدغه است.
حجت الاسلام توکلی بیان داشت: در نظام اسلامی حق الناس بر بیت المال تقدم دارد بنابراین انجام تعهدات و پرداخت دیه مراجعه کنندگان و خسارت دیدگان باید در اولویت کار بیمه ها باشد.
وی گفت: مرجع تعیین میزان دیه بر اساس قانون پزشکی قانونی است و ارجاع پرونده های دیه به پزشک معتمد بیمه بعد از نظریه پزشکی قانونی غیر ضروری و فاقد وجاهت قانونی است.
این مقام قضائی بر تشکیل هرچه سریعتر کمیسیون ماده 17 قانون بیمه اجباری مسئولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی در مقابل شخص ثالث در کرمان تاکید کرد و بیان داشت: قضات عضو این کمیسیون مدت زیادی است که معرفی شده اند بنابراین نیاز است دستگاههای دیگر نیز با معرفی عضو و تشکیل جلسات در جهت رفع مشکلات مردم گام بردارند.
وی نقش بیمه ها را در شکوفایی اقتصاد کشور بسیار موثر اعلام کرد و گفت: استحکام و توسعه صنعت بیمه در کشور می تواند ضمن رفع نگرانی ها و دغدغه های سرمایه گذاران قابلیت ریسک پذیری را در آنها افزایش دهد.
حجت الاسلام توکلی آگاهی مردم از قوانین را عامل رفع گره ها و مسائل مختلف آنان در زندگی دانست و بیان داشت: باید با آگاه سازی مردم از قوانین زمینه سردرگمی و معطلی آنان به حداقل برسد.
نظر شما