به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، اسناد به دست آمده نشان می دهد پلیس نیویورک در سالهای پس از حملات به مرکز تجارت جهانی، به روشهای مختلف فعالیت مسلمانان به ویژه 250 مسجد و تشکل دانشجویی متعلق به آنان را زیر نظر گرفته است.
بر این اساس، پلیس برای اطلاع از چگونگی فعالیتهای این تشکلات از روشهای مختلف جاسوسی استفاده کرده و حتی خبرچین هایی را برای جاسوسی بین آنان گمارده است.
با این حال اسناد مذکور که با علامت "محرمانه" نشانه گذاری شده اند نشان می دهد اکثریت کسانی که توسط پلیس رصد شده اند، بیگناه بوده اند. این در حالی است که پلیس پس از شناسایی مراکز مسلمانان در نیویورک، در مورد پیشینه آنها و تمام افرادی که با این مراکز در ارتباط بوده اند، تحقیق کرده است.
یک منبع آگاه در این زمینه به آسوشیتدپرس گفته است شماری از 250 مسجد شناسایی شده در نیویورک نیز به صورت دائمی تحت نظر بوده اند. پلیس برای جمع آوری اطلاعات از 53 مسجد نیز جاسوسهایی را به این اماکن اعزام کرده است.
گفتنی است پس از حملات تروریستی11 سپتامبر 2001 دولت آمریکا با نسبت دادن این حملات به مسلمانان، عرصه را بر شهروندان و گروههای اسلامی این کشور تنگ کرد که این وضعیت با گذشت 10 سال، همچنان ادامه دارد.
این در حالی است که مسلمانان در سراسر جهان همواره تاکید کرده اند اسلام هیچ نسبتی با تروریسم و افراط گرایی ندارد و آنها، افراط گرایان و تروریستها را از اسلام حقیقی جدا می دانند.
نظر شما