۱۶ شهریور ۱۳۹۰، ۱۴:۲۹

پاسخ بیمه البرز به اظهارت رئیس پژوهشگاه ابن سینا

بیمه البرز در واکنش به اظهارات رئیس پژوهشگاه ابن سینا مربوط به بیمه درمان ناباروری و نازایی توضیحاتی را به خبرگزاری مهر ارسال کرده است.

به گزارش خبرگگزاری مهر،  در توضیحات بیمه البرز آمده است: طبق آمار رسمی هر سال حدود 000/800 تا 000/000/1 ازدواج در کشور انجام می شود که طبق اعلام رسمی مراجع از جمله انجمن ناباروری و نازایی ایران حدود 15 تا 20 درصد از این افراد جوان دچار ناباروری و نازایی می شوند و نیاز به کمک های پزشکی برای برخورداری از این موهبت الهی دارند .
با این مقدمه باید توجه داشت که هر سال حدود 000/100 تا 000/150 زوج به این تعداد افزوده می شود. از طرف دیگر براساس آمار ، از هر چهار طلاق توافقی یک طلاق به دلیل ناباروی است و چهل درصد طلاقهای انجام شده غیر مستقیم در ارتباط با ناباروی بوده است و این یعنی نا امنی در کانون خانواده و معضلاتی که قابل تصور است.

حال اگر در این شرایط یک شرکت بیمه به کمک این زوجهای جوان آمده و با ابتکار نخبگان و کارشناسان دلسوز خود به یاری هموطنان خود شتافته وبا هدف به حداقل رساندن فشار این بحران بر روی دولت و مراجع مرتبط این بیماری را تحت پوشش بیمه ای خود قرار داده است باید این چنین مورد اتهام سوء استفاده گر از سوی مصاحبه شونده محترم که بیانگر فقدان اطلاعات جامع ایشان از طرح این شرکت و ماهیت فعالیت بیمه‌های بازرگانی است، قرار گیرد؟

این درحالی است که ایشان در مصاحبه مذکور با ابراز تاسف اظهار می‌دارند که پوشش خدمات تشخیصی و درمانی زوجین نابارور توسط بیمه‌گرهای پایه هنوز به هیچ نتیجه‌ای نرسیده و علی رغم مصوبه شورای عالی بیمه در خصوص قرار گرفتن درمان ناباروی در شمول بیمه پایه و سلامت، این مصوبه هنوز اجرایی نشده است و چون دیگری حرکتی مفید انجام داده پس جایگاه زیر سوال رفته و به تکاپو افتاده اند که چرا یک شرکت بیمه حرکتی انجام داده و آنها را در اذهان عمومی زیر سوال برده است . آیا ابراز تاسف در این مورد راهکار موثر حل معظلات مربوطه می باشد ؟

توجه به این نکته نیز حایز اهمیت است که شرکت بیمه البرز در ارایه بیمه درمان ناباروری و نازایی به زوجین جوان هیچ‌گونه موازی‌کاری با سازمان‌های بیمه ‌گر پایه نداشته است چه بسا اینکه بسیاری از بیماری های دیگر که تحت پوشش بیمه ‌گرهای پایه قرار دارد اما اقشار مختلف جامعه علاوه بر پوشش بیمه ای تامین اجتماعی یا خدمات درمانی به انتخاب خود و داوطلبانه از پوشش بیمه درمان تکمیلی شرکت‌های بیمه تجاری استفاده می‌کنند. بنابراین بیمه درمان ناباروری بیمه البرز هیچ منافاتی با پوشش خدمات تشخیصی و درمانی زوجین ناباور توسط بیمه‌گرهای پایه ندارد. و حتی در صورت عملی شدن پوشش نازایی در مشمول بیمه پایه ،‌در قالب ارایه پوشش بیمه تکمیلی مازاد سهم بیمه گر اول رویه کارآمد می باشد .

رییس پژوهشگاه ابن سینا در بخشی از مصاحبه خود با آن خبرگزاری محترم به این نکته اشاره کرده اند که در اکثر کشورها ناباروی از جمله بیماری هایی است که درمان آن تحت پوشش نظام های بیمه سلامت قرار دارد .

حال سوال اینجاست که در کشور ما که به گفته دکتر آخوندی به دلایل مختلف تاکنون پوشش خدمات درمان این بیماری توسط دولت ارایه نشده است، یک شرکت بیمه خصوصی که به ابتکار خود و با ارایه طرح نوین بیمه درمان نازایی و ناباروری فقدان چنین بیمه پایه ای را جبران کرده است باید این گونه در مظان اتهام قرار گیرد و بنابه گفته وی به سوء استفاده تبلیغاتی متهم شود ؟ حال آنکه بیمه‌گری حرفه آینده‌نگری است و شرکت‌های بیمه قبل از وقوع حادثه با فروش انواع بیمه‌نامه، ریسک افراد را به خود منتقل می‌کنند تا در هنگام وقوع حوادث که ممکن است یک بیماری باشد هزینه‌های آن خسارت را جبران کنند و بدین ترتیب بیمه‌شدگان دغدغه‌ای برای جبران خسارت نخواهند داشت.

به هر حال این بیمه نامه قبل از اجرایی شدن به بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران ارایه شده و پس از بررسی های کارشناسی بعنوان یک طرح نوین بیمه‌ای به ثبت و تایید این نهاد دولتی رسیده و بیمه البرز به عنوان یکی از شرکت‌های بیمه ای بعنوان مجری طرح انتخاب و در حال ارایه این بیمه نامه است و همزمان طی نامه های رسمی این طرح به نمایندگان مجلس، مقام محترم وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، تمامی دانشگاه‌های کشور ارسال شده و با استقبال بی نظیر به ویژه نمایندگان محترم مجلس و شخص وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی قرار گرفته است .

در پایان به استحضار مردم عزیزمان می رساند که این طرح در کنار خدمات درمانی بیمه های پایه که بنابر اظهار دکتر آخوندی رییس پژوهشگاه ابن سینا هنوز در ایران ارایه نمی شود ، به کمک نسل های جوان آمده و با پرداخت حق بیمه ناچیز یک بار برای مدت ده سال تحت پوشش بیمه ای برای جبران هزینه های درمان ناباروری و نازایی قرار می گیرند و مثل تمامی بیمه های دیگر از قبیل اتومبیل،‌ بیمه های عمر و حادثه، ‌بیمه مستمری زنان خانه‌دار و غیره از یک فلسفه آینده نگری برخوردار است و در زمانی که پس از چند سال پس از ازدواج جوان به فکر داشتن فرزند هستند این بیمه نامه ای است که آرامش را به کانون خانواده آنها هدیه می‌دهد.

کد خبر 1401922

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha