به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرزاق مقدم شامگاه شنبه در دومین کارگروه امور زیربنایی استان کردستان اظهار داشت: نبود تعادل در بخش های مختلف باعث عدم پیشرفت و توسعه استان کردستان در حوزه های مختلف شده است که تدوین سند آمایش سرزمین به دنبال رفع این محدودیت است.
وی با اشاره به اینکه سند آمایش به دنبال تحلیل وضع موجود، ارائه راهکارهای لازم و ارائه طرح چشم انداز برای توسعه همه جانبه استانها و در نهایت کشور است، گفت: باید تمام فرصتهای شغلی، اقتصادی، اجتماعی و فضایی را برای اجرایی ساختن سند آمایش در استان کردستان در نظر داشته باشیم.
مدیر پژوهش اقتصادی سند آمایش استان کردستان گفت: مدیران استان از لحاظ حقوقی تاثیرگزارترین افراد بر سند آمایش هستند و بدون مشارکت این عزیزان امکان لازم برای تدوین سندی مناسب و عملیاتی ممکن نیست.
مقدم با اشاره به اینکه زمان و برنامه ریزی در سند آمایش بسیار مورد توجه است، گفت: با کاهش زمان اجرایی شدن پروژه ها در تمام بخش ها کاهش بوجه، سود دهی بالا و اشتغالزایی لازم را در استان اجاد خواهد کرد که این روند در نهایت منجر به توسعه و پیشرفت کردستان در حوزه های مختلف می شود.
وی در پایان با اشاره به پتانسیل بالای استان افزود: باید از تمام ظرفیت های استان کردستان در تمامی بخش ها استفاده لازم را کرد تا توسعه پایدار و اشتغالزایی مناسب به وجود آید.
نظر شما