۲۰ شهریور ۱۳۹۰، ۱۴:۳۱

پهلوانی خبر داد:

اجرای طرح سراسری بصیرت افزایی ایثارگران در قم

قم - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی بنیادشهید وامور ایثارگران استان قم گفت: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری طرح سراسری بصیرت افزایی ایثارگران در قم اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی پهلوانی اظهار داشت: با توجه به تاکیدات ریاست عالی بنیاد شهید مبنی بر برنامه ریزی مطلوب در جهت بصیرت افزایی ایثارگران و با توجه به جایگاه متعالی جامعه ایثارگران در کشور و نیاز به وجود کار فرهنگی  - معنوی با رویکرد معرفتی  -  اخلاقی این طرح اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: در این طرح ایثارگران در قالب اردوهای زیارتی - معنوی به شهر مقدس قم سفر کرده و ضمن بهره‌مندی از فضای معنوی در کلاسهای مرتبط آموزشهای لازم را می‌گذرانند و از محضر مراجع عظام و علما بهره‌مند می‌شوند.

پهلوانی ادامه داد: در طرح بصیرت افزایی والدین، همسران وفرزندان معزز شهدا، جانبازان و آزادگان به همراه اعضای خانواده از سراسر کشور شرکت می‌کنند.

وی اضافه کرد: زمان اجرای این طرح نیمه آبان ماه سالجاری که بنام جهاد اقتصادی مزین شده در مجتمع اقامتی شاهد برگزار می‌گردد.

پهلوانی افزود: در هر دوره اردو‌ها به صورت دو روزه و با ظرفیت پذیرش ۲۲۰ ایثارگر برگزار می‌شود.

وی از دیگر برنامه‌های جانبی این طرح را زیارت حرم مطهر حضرت معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران، دیدار از کارگاه ضریح مطهر امام حسین (ع)، کتابخانه آیت الله مرعشی و برنامه‌های تفریحی ذکرکرد.

وی با اشاره به فعالیت‌های قرآنی ایام ماه مبارک رمضان با حضور ایثارگران استان گفت: در این ایام چهار جلسه قرآنی در شهرک شهدا، مجتمع امام خمینی (ره)، گلزار سوم خرداد برگزار شد که در این مدت چهاردوره قرآن کریم ختم شد.

وی ادامه داد: ثواب قرآئت آیات نورانی قرآن در ماه نزول قرآن به ارواح مطهر شهدا تقدیم شد.

پهلوانی از دیگر برنامه‌های این ماه را برگزاری مسابقه تفسیر سوره انفال ذکرکرد و افزود: تعداد هزار جلد تفسیر در بین خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران توزیع شد که طی هفته آینده نتایج این مسابقه فرهنگی نیز اعلام خواهد شد.

کد خبر 1404743

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha