به گزارش خبرگزاری مهر، تجربه برگزاری نخستین دوره این جشنواره و استقبال بینظیر خانوادههای تهرانی از این جشنواره، نشان داد که توجه به گروه سنی صفر تا چهار سال تا چه اندازه اهمیت و ضرورت دارد.
در همین راستا و به منظور اجرای مصوبه شورای شهر تهران مبنی بر ایجاد شهر دوستدار کودک، برگزاری دومین دوره آن از سوی معاونت اجتماعی- فرهنگی شهرداری تهران در دستور کار قرار گرفته است تا از این طریق راهکارهای لازم و علمی نیز برای شهر دوستدار کودک کسب شود.
هدف اصلی دومین جشنواره «بهترینها برای غنچههای شهر» کمک به شناخت و بهبود زندگی غنچههای شهر است که در رده سنی صفر تا 4 سال برگزار میشود.
توجه به والدین بهویژه مادران صاحب فرزند خردسال، رشد آگاهی عمومی بهویژه والدین جوان از فرزندان خردسال خود، شناسایی و تقدیر از صاحبان اندیشه و تلاشگران در زمینههای طراحی، نرمافزار و توسعه دانش عمومی در مورد گروه سنی مورد نظر، شناسایی و تقدیر از تولیدکنندگان و معرفی تولیدات آنها به شهر تهران و اطلاعرسانی از وضعیت توانایی و ظرفیت موجود در زمینه این گروه سنی از دیگر اهداف تعریف شده دومین دوره این جشنواره است.
محمد علی بنیاسدی گفت: کارگاه تصویرسازی پوستر جشنواره «بهترینها برای غنچههای شهر» طی دو روز و به منظور طراحی پوستر جشنواره با حضور دانشجویان تصویرسازی و اساتید این رشته برگزار شد.
سرپرست کارگاه تصویرسازی این جشنواره در گفتوگو با ستاد خبری بهترینها برای غنچههای شهر گفت: در این کارگاه 14 نفر از دانشجویان رشته تصویرسازی در روزهای 17 و 18 شهریور ماه اقدام به تصویرسازی برای کودکان تا چهارسال کردند.
وی افزود: در نهایت یکی از آثار هنرمندان به عنوان تصویر برتر برای پوستر جشنواره انتخاب میشود.
بنیاسدی بر ضرورت برگزاری جشنوارهای ویژه سنین نوزادان تا کودکان چهارسال با محوریت تصویرسازی تاکید کرد و گفت: کودکان صفر تا چهارسال را میتوان از جمله شهروندانی معرفی کرد که از بسیاری چیزهای مخصوص کودک در شهری همچون تهران محروم هستند و این جشنواره فرصتی برای ایجاد امکانات ویژه برای این قشر است.
به گفته سرپرست کارگاه تصویرسازی جشنواره «بهترینها برای غنچههای شهر»، هماکنون برای کودکان تا چهارسال، کتاب، اسباب بازی، طراحی لباس در مقاطع مختلف سنی و... وجود ندارد و امیدوارم یکی از خروجیهای جشنواره «بهترینها برای غنچههای شهر» ایجاد این امکان برای کودکان شهر باشد.
وی با بیان اینکه هماکنون خانههای اسباببازی برای کودکان در شهر راهاندازی شده است، درباره وضعیت فعلی تصویرسازی کودک گفت: تصویرگری کودک در ارتباط مستقیم با صنعت نشر است و وقتی تعداد کتابخوانهای جامعه کم میشود، بالطبع صنعت نشر و به دنبال آن وضعیت تصویرگری کودک نیز افول میکند.
نظر شما