ناصرشیخی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تحقق این تعداد شغل در استان توسط کمیته های نظارتی که بر این امر نظارت می کنند بررسی و به اثبات رسیده است.
وی افزود: از سوی دیگر دستگاههای اجرایی استان که هر کدان به سهم خود در ایجاد فرصت های شغلی دخیل بودند برای بررسی و صحت موضوع، ملزم به درج مشخصات افرادی که در استان شاغل شدند درسامانه ملی رصد می باشند.
شیخی با اشاره به طرح مشاغل خانگی گفت: تسهیلات قرض الحسنه مشاغل خانگی درسال جاری به میزان 300 میلیارد ریال به استان ابلاغ شده است.
وی گفت: متقاضیان ایجاد اینگونه مشاغل می توانند با مراجعه به اداره کل آموزش فنی و حرفه ای، سازمان بازرگانی، سازمان جهاد کشاورزی و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان از مشاوره و راهنمایی ونحوه استفاده از این تسهیلات استفاده کنند.
دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان اظهار داشت: تا کنون چهار هزار و 366 نفر درسایت ایجاد شغل خانگی ثبت نامه کرده اند و 535 مجوز صادر شده است.
وی گفت: براساس کار کارشناسی انجام شده، استان مرکزی می تواند 20 درصد سهمیه اشتغال خود را از طریق مشاغل خانگی ایجاد کند، بنابراین تلاش دستگاههای زیربط در این بخش اثر گذار است.
نظر شما