به گزارش خبرگزاری مهر، در این مقاله عنوان شده است که واتسون می تواند در انواع خاصی از قضاوتها و یا تحقیقات حقوقی مورد استفاده قرار بگیرد: اقتباس یا متن گرایی جدید.
به گفته محققان انتظار می رود متن گرایی جدید در کاهش احتیاط قاضی ها در تحلیل قوانین تاثیرگذار باشد به این شکل قاضی ها می توانند بر اساس قوانین تفسیری فرمول بندی شده و منظم به دادرسی پرونده ها خواهند پرداخت. در این شیوه جدید در قضاوت سه عنصر مهم وجود دارد: تکیه بر معانی معمولی، تاکید بر مفهوم، و رد کردن طرفداری های قانونی.
از این دیدگاه ابررایانه واتسون نمی تواند در زمینه قضاوت چندان حرفی برای گفتن داشته باشد. واتسون می تواند معانی ممکن واژه ها را تا اندازه ای محدود کند تا تردید درباره معنی اصلی یک واژه از بین برود. از این رو شاید بتواند به عنوان یک دستیار در دادگاه از قدرت پردازش بالایی که دارد برای تصمیم گیری استفاده کرده و برای مثال رایج ترین معانی واژ ها را برای قاضی برشمرد.
واتسون همچنین از این مزیت برخوردار است که نمی تواند احساسات و یا عقاید خود را در تصمیم گیری اش دخیل کند، زیرا به خودی خود نه عقیده ای دارد و نه احساساتی.
بر اساس گزارش پاپ ساینس، در نهایت مقاله به این نتیجه دست یافته است که واتسون با وجود خطاهای گاه و بی گاهی که دارد و با در نظر گرفتن اینکه برای تصمیم گیری درباره سرنوشت یک انسان، وجود عنصری انسانی بسیار واجب است، واتسون گزینه چندان مناسبی برای نشستن بر جایگاه قضاوت به شمار نمی رود، در عین حال این به آن معنی نیست که واتسون در تصمیم گیری های قضایی و حقوقی کاربردی ندارد.
نظر شما