محمد نظری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در سال گذشته 30 روستا در استان به صورت ویژه از خدمات این صندوق به میزان سهم هر روستا یک میلیارد ریال بهره مند شدند.
وی بیان کرد: از ابتدای سال85 تاکنون دراین صندوق هفت هزار و 688 فرصت شغلی با اعتباری بالغ بر 490 میلیارد ریال ایجاد شده است.
مدیرعامل صندوق مهر امام رضا(ع) کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: این فرصتهای شغلی در قالب طرح های خدماتی، توزیعی، تولیدی، مشاغل خانگی، بخش کشاورزی و دامداری بوده است.
وی همچنین بیان داشت: در سال گذشته نیز بیش از دو هزار و 200 شغل در مناطق مختلف استان با استفاده از تسهیلات اشتغالزایی این صندوق ایجاد شده است.
نظری عنوان کرد: اشتغالزایی این تعداد شاغل با اعتباری بالغ بر 14 میلیارد ریال صورت گرفته است.
وی یادآور شد: هم اکنون دفاتر این صندوق در شهرستانهای مختلف استان فعال هستند و علاوه بر این، دفاتر یک شعبه دریافت و پرداخت وجوه مردمی و عملیات بانکی نیز فعال است.
مدیرعامل صندوق مهر امام رضا(ع) کهگیلویه و بویراحمد افزود: در صورت جذب سپرده های مردمی در این شعبه، نسبت به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه نیز اقدام می شود.
نظر شما