۲۱ شهریور ۱۳۹۰، ۱۳:۱۹

در کهگیلویه و بویراحمد/

51 درصد اعتبارات صندوق مهر رضا هزینه اشتغال روستایی شده است

51 درصد اعتبارات صندوق مهر رضا هزینه اشتغال روستایی شده است

یاسوج - خبرگزاری مهر: مدیر عامل صندوق مهر امام رضا(ع) کهگیلویه و بویراحمد گفت: تاکنون 51 درصد از اعتبارات صندوق مهر امام رضا(ع) این استان در زمینه اشتغال روستائیان هزینه شده است.

محمد نظری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در سال گذشته 30 روستا در استان به صورت ویژه از خدمات این صندوق به میزان سهم هر روستا یک میلیارد ریال بهره مند شدند.

وی بیان کرد: از ابتدای سال85 تاکنون دراین صندوق هفت هزار و 688 فرصت شغلی با اعتباری بالغ بر 490 میلیارد ریال ایجاد شده است.

مدیرعامل صندوق مهر امام رضا(ع) کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: این فرصتهای شغلی در قالب طرح های خدماتی، توزیعی، تولیدی، مشاغل خانگی، بخش کشاورزی و دامداری بوده است.

وی همچنین بیان داشت: در سال گذشته نیز بیش از دو هزار و 200 شغل در مناطق مختلف استان با استفاده از تسهیلات اشتغالزایی این صندوق ایجاد شده است.

نظری عنوان کرد: اشتغالزایی این تعداد شاغل با اعتباری بالغ بر 14 میلیارد ریال صورت گرفته است.

وی یادآور شد: هم اکنون دفاتر این صندوق در شهرستانهای مختلف استان فعال هستند و علاوه بر این، دفاتر یک شعبه دریافت و پرداخت وجوه مردمی و عملیات بانکی نیز فعال است.

مدیرعامل صندوق مهر امام رضا(ع) کهگیلویه و بویراحمد افزود: در صورت جذب سپرده های مردمی در این شعبه، نسبت به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه نیز اقدام می شود.

کد خبر 1405743

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha