به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی شیخ بهایی ظهر دوشنبه در مراسم معارفه سرپرست جدید شرکت گاز استان اردبیل اظهار داشت: از این تعداد بیش از 100 روستا در استان اردبیل قرار دارد.
وی با بیان اینکه تا پایان سال آینده 400 روستای استان اردبیل از نعمت گاز طبیعی بهره مند می شوند، افزود: با بهره مندی این تعداد روستا در سال آینده حد نصاب بهره مندی از گاز در این استان از حد نصاب کشوری بالا خواهد رفت.
وی با بیان اینکه هم اکنون 22 شهر و 238 روستا در استان اردبیل از نعمت گاز طبیعی بهره مند هستند، اضافه کرد: عملیات گازرسانی به دو شهر و 190 روستا نیز در این استان در دست اجرا است.
مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران از افزایش بودجه شرکت گاز استان اردبیل در سال جاری خبر داد و افزود: این رقم امسال به 610 میلیارد ریال رسیده که 310 میلیارد ریال آن از منابع داخلی و 300 میلیارد ریال آن از محل اخذ وام از بانکها خواهد بود.
شیخ بهایی خدمت رسانی مطلوب به مردم و جلب رضایت شهروندان را در توسعه برنامه های این شرکت موثر برشمرد و یادآور شد: شرکت گاز استان اردبیل در زمینه اجراا و توسعه برنامه های گازرسانی و بویژه به لحاظ همکاری مردم و مشترکان گاز در اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها در سطح کشور رتبه برتر را دارد.
وی از مدیران این استان خواست با برنامه ریزی در چهار چوب قانون، التزام به مقررات و انضباط مالی و ایجاد تعامل در راستای تسریع برنامه های گازرسانی در این استان تلاش کنند.
در این مراسم رییس و دبیر مجمع نمایندگان استان اردبیل نیز طی سخنانی خواستار تخصیص اعتبارات لازم برای توسعه گازرسانی به روستاهای فاقد گاز و رفع مشکل کمبود جایگاههای CNG در منطقه و توجه بیش از پیش مسئولان در گازرسانی به این استان سردسیر و کوهستانی شد.
بشیر خالقی نماینده شهرستانهای خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد با همت، همدلی و همراهی کارکنان شرکت گاز استان و با رعایت قوانین و انضباط مالی شاهد توسعه گازرسانی به روستاهای استان در سال جاری و آینده خواهیم بود.
در پایان این مراسم با تقدیر از مجتبی فوقی مدیرکل شرکت گاز استان اردبیل، خدایی به عنوان سرپرست این شرکت معرفی و منصوب شد.
نظر شما