اسدالله عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: سینما به عنوان هنر هفتم علاوه بر کارکردهای فرهنگی بسیاربالا، مزیت های اقتصادی و سیاسی فراوانی نیز دارند و امروزه جهان غرب از هر سه کارکرد این صنعت برای پیشبرد اهداف خود در جهان استفاده می کند.
وی با بیان اینکه شاخص های صنعت سینما در دنیا هر روز رو به بهبودی است، اظهارداشت: متأسفانه در ایران حرکت صنعت سینما رو به افول است.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به عوامل مهم رکود صنعت سینما اشاره کرد و گفت: نبود فیلمنامه های مناسب و خوب، فضای نامناسب سالن های نمایش، قدیمی بودن تجهیزات داخل سینماها وغیره از مهمترین این عوامل است.
وی در ادامه شبکه توزیع غیر قانونی سی دی فیلم ها را از دیگر مولفه های رکود سینما دانست و افزود: این فیلم ها قبل از اکران وارد بازار می شوند و این امر باعث عدم رغبت مردم برای دیدن فیلم به سینما می شود.
عباسی همچنین کم بودن فیلم های خوش ساخت، نبود تنوع فیلم در سینماها و عدم تناسب درآمد مردم با هزینه ها و سایر موارد را از دیگر عوامل رکود سینما ذکر کرد.
وی گفت: اعمال قانون کپی رایت، تبلیغات موثر، دسترسی آسان، افزایش کیفیت صدا و تصویر سینماها از راهکارهای موثر در افزایش رونق سینماها خواهد بود.
عضو کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس با اشاره به تغییر کاربری برخی سینماها به دلیل عدم صرفه اقتصادی افزود: یعضی از سالن های سینماهای موجود در کشور نیز براثر حوادث، سوانح و گذشت زمان فرسوده و در آستانه ویرانی و تعطیلی قرار دارند.
وی در ادامه با اعلام اینکه مشارکت بخش خصوصی می توان سینماهای قدیمی را بازسازی و توسعه داد، یادآورشد: خوشبختانه دولت نگاه ویژه به عرصه فرهنگ وهنر درکشور دارد.
نظر شما