محمد شریفی مقدم با اشاره به اظهاراتی که اخیرا رئیس سازمان نظام پرستاری و وزیر بهداشت در ارتباط با اصلاح طرح کارانه ها بازگو کرده اند، به خبرنگار مهر گفت: طرح کارانه نگاه طبقاتی به گروههای بهداشتی و درمانی داشته است به طوریکه 65 درصد کارانه یک بیمارستان به تعداد محدودی از پزشکان، 10 درصد به رئیس بیمارستان، 5 درصد به هیئت علمی و 20 درصد در بین 95 درصد پرسنل بیمارستانی تقسیم می شد که این ظلم به جامعه پرستاری بود.
وی با عنوان اینکه چنین اختلاف پرداختی در هیچ کجای دنیا دیده نمی شود، افزود: اختلاف پرداختی کارانه پرسنل بیمارستانی در سایر کشورها حداکثر 5 درصد است.
دبیر کل خانه پرستار ادامه داد: همین اختلافهای فاحش در پرداخت کارانه ها باعث شد تا قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری در سال 86 به تصویب مجلس برسد اما به رغم گذشت 4 سال از تصویب این قانون و رفع تمام بهانه ها برای اجرای آن، متاسفانه وزارت بهداشت و سازمان نظام پرستاری این موضوع را مشمول مرور زمان کرده اند.
شریفی مقدم با اشاره به مصاحبه هایی که اخیرا رئیس سازمان نظام پرستاری و وزیر بهداشت در ارتباط با اصلاح کارانه ها داشته اند، افزود: این موضوع حاکی از این است که در حال عقبگرد به سالهای گذشته هستیم. درحالی که چنین اظهاراتی از سوی این مسئولان جای ابهام و سئوال دارد.
وی از سازمان نظام پرستاری به عنوان یکی از سه ضلع مثلث اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری نام برد و گفت: مسئولان این سازمان باید به جامعه پرستاری پاسخ بدهند که چرا بعد از گذشت 4 سال هنوز این قانون اجرایی نشده است.
عضو شورای عالی نظام پرستاری با اشاره به اینکه سازمان نظام پرستاری و وزارت بهداشت در این روزها مواضع انفعالی دارند، تاکید کرد: قطعا جامعه پرستاری از چنین رویکردی خوشایند نیست و خواستار پاسخگویی مسئولین مربوطه است.
نظر شما