یوسف رستمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به این مطلب گفت: به دلیل نیاز رسانه ها، خبرگزاری ها و عدم وجود رشته های تحصیلی خبرنگاری در مراکز آموزش عالی و دانشگاه های استان کردستان دانشگاه علمی کاربردی سنندج در مهر ماه سال جاری دانشجو در رشته خبرنگاری جذب می کند.
وی افزود: یکی از عمده ترین دلایل راه اندازی مجدد این رشته از سوی دانشگاه علمی کاربردی، تحقیقات و فناوری ارائه سرفصل های کاملاً بدیع و نو در قالب آموزشهای علمی و کاربردی متناسب با نیاز روز فضای کاری رسانه ها در این حرفه است و انتظار می رود که این مهم در راستای اهداف برنامه ریزی شده دانشگاه موثر باشد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان اظهار داشت: آموزش خبرنگاران و روزنامه نگاران به صورت آکادمیک و تربیت علمی اصحاب ورزیده و خبره رسانه ها و توجه به رشد و گسترش کار حرفه ای و تخصصی آنها یکی دیگر از اهداف راه اندازی این رشته در دانشگاه علمی و کابردی کردستان است.
رستمی یادآور شد: طراحی و برنامه ریزی درسی در حوزه خبرنگاری و تلاش در زمینه ارزیابی محتوایی سرفصلها و عناوین درسی متناسب با نیازهای رسانه ای جامعه، حفظ پویایی و تسلیم نشدن در برابر یکنواختی آموزشی از جمله ویژگی های رشته خبرنگاری در دانشگاه های علمی کاربردی است.
وی در پایان گفت: دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان کردستان در راستای توجه به تامین نیازهای بازار استان و تربیت نیروهای ماهر رشته های کاربردی را به عنوان سرفصل های آموزشی خود قرار داده است.
نظر شما