به گزارش خبرگزاری مهر، سیدقاسم حسینی در همایش توجیهی فعالان و مدیران بنگاههای اقتصادی بخش خصوصی استان پیرامون چگونگی استفاده از تسهیلات صندوق ملی توسعه گفت: مهمترین راهبرد و اولویت این صندوق توانمندسازی و حضور پر رنگ بخش خصوصی در اقتصاد کشور است.
وی افزود: تشکیل این صندوق به استناد ماده 84 قانون برنامه پنجم توسعه کشور و در راستای پشتیبانی اعتباری و تسهیلاتی از فعالیت ها و سرمایه گذاریهای بخش خصوصی در داخل و خارج از کشور صورت گرفته است.
حسینی با بیان اینکه این اقدام با هدف توانمندسازی بخش خصوص انجام شده است، گفت:20 درصد از درآمدهای ناشی از صادرات نفت خام و فرآوردهای نفتی به این صندوق واریز می شود.
وی موجودی صندوق توسعه ملی را 21 میلیارد دلار دانست و گفت: این میزان موجودی تا پایان سال به 30 میلیارد و تا پایان برنامه پنجم توسعه به 100 میلیارد دلار خواهد رسید.
قائم مقام صندوق توسعه ملی کشور با اعلام اینکه پرداخت تسهیلات این صندوق برای اجرای طرحهای مختلف و با هدف حضور بزرگ استانها در اقتصاد کشور انجام می شود، گفت: این صندوق از سرمایه گذاریهای بخش خصوصی در داخل و خارج از کشور به صورت ارزی حمایت می کند.
وی ادامه داد: در حال حاضر 80 درصد از اقتصاد و گردشهای مالی کشور دولتی است و بخش خصوصی نقش پررنگی در این عرصه ایفا نکرده است.
قائم مقام صندوق توسعه ملی با تأکید بر اینکه استفاده دولت از منابع صندوق توسعه ملی ممنوع شده است، افزود: باید در راستای عملیاتی شدن صندوق توسعه ملی از ظرفیتهای بانکهای دولتی و خصوصی کشور استفاده کرد.
نظر شما