اسدالله عباسی درگفتگو با خبرنگار مهر افزود: دانه درشت هایی که در مفاسد اقتصادی نقش دارند منابع پولی و مالی بانک ها را دریافت و در عرصه واردات بکار گرفته و به تولید و اشتغال داخلی ضربه وارد می کنند.
وی اظهارداشت: متاسفانه ریشه مافیایی بسیاری از محصولات کشاورزی مثل برنج، چای و ... سیستم بانکی است که باید این روند اصلاح شود.
نماینده مردم رودسر و املش گفت: سیستم بانکی از سرمایه گذاران برای تولید و اشتغال حمایت نکرده و به شیوه های مختلف آنان را سرگردان می کند.
وی افزود: به یقین بروکراسی زائد سیستم بانکی سدی در برابر تحقق 90 هزار فرصت شغلی که دولت امسال برای استان گیلان طراحی کرده خواهد بود.
عباسی بیان داشت: هنوز دولت با همه قدرت و توان خود نتوانسته بانک های کشور و اعتبارات بانکی که نمایندگان در مجلس تصویب می کنند این اعتبارات را به بدنه تولید تزریق کند.
وی ادامه داد: هیئت مدیره برخی از بانک های کشور و استان در زمینه اشتغال کم کاری می کنند که بخشی از این موضوع به سیستم بانک مرکزی و هیئت مدیره که در بانک مرکزی تعیین می شود، ارتباط دارد.
نماینده مردم رودسر و املش تاکید کرد: بانک ها نباید سلیقه ای عمل کنند بلکه کارکرد این سیستم باید بر اساس یک چارچوب مشخص و بصورت یک وحدت رویه در تصمیم گیری باشد.
وی همچنین یادآورشد: سرمایه گذاری در عرصه تولید نیازمند حمایت دولت، سرمایه گذاری بخش خصوصی و بخش خارجی است و این سه بخش در کاهش نرخ بیکاری، رشد اقتصاد، GDP و تولید نقش موثری دارند.
نظر شما