۲۸ شهریور ۱۳۹۰، ۱۱:۰۰

باران چشمه خبر داد:

تیم قاسم حدادی‌فر بزودی معرفی می‌شود/ کریم انصاریفرد فعلاً دانشجو است

تیم قاسم حدادی‌فر بزودی معرفی می‌شود/ کریم انصاریفرد فعلاً دانشجو است

مدیرکل تربیت بدنی نیروهای مسلح از سرباز بودن کاپیتان ملی پوش تیم فوتبال ذوب‌آهن و مشخص شدن تیم آینده وی طی روزهای آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار مهرعلی باران چشمه صبح امروز دوشنبه در حاشیه مجمع عمومی فدراسیون فوتبال ضمن بیان مطلب فوق گفت: کریم انصاریفرد تا امروز که با شما صحبت می‌کنم دانشجو است اما به محض اینکه سرباز شود باید برای تعیین تکلیف به حوزه نظام وظیفه بیاید.

 وی در خصوص وضعیت قاسم حدادی فر هم اظهار داشت: به احتمال قوی طی امروز و فردا تیم بعدی حدادی فر معرفی و وضعیت این بازیکن برای ادامه حضور در لیگ برتر مشخص خواهد شد.

مدیرکل تربیت بدنی نیروهای مسلح در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر که آیا به خاطر شرایط خاص ذوب آهن و بحث ملی این باشگاه ممکن است تسهیلاتی در خصوص استفاده از حدادی فر برایشان در نظر گرفته شود، اظهار داشت: پس از این که وضعیت حدادی فر مشخص شود ممکن است به صورت قرضی بتواند این تیم را در مسابقات حساس لیگ قهرمانان آسیا همراهی کند.

باران چشمه در پایان گفت: 100 درصد همکاری نزدیکی بین ما و ورزشکاران سرباز وجود دارد ولی آنها باید پیش از اینکه سرباز شوند برای تعیین تکلیف به حوزه نظام وظیفه بیایند.

کد خبر 1411453

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha