به گزارش خبرگزاری مهر، نقی منوچهری اظهار داشت: با توجه به شروع سال تحصیلی جدید میتوان از دانشآموزان برای ترویج فرهنگ زکات در خانواده ها بهره گرفت.
وی با بیان اینکه امور اجرایی احیای زکات در جامعه بر عهده کمیته امداد است، گفت: در این راستا در هر روستا یک عامل زکات در بین افراد معتمد تحت آموزش قرار گرفته است.
نقی منوچهری افزود: جهاد کشاورزی با توزیع بستههای فرهنگی در بین کشاورزان در این راستا اقدام کرده و بسته ای شامل یک کتاب در خصوص زکات و متن سخنرانی حجتالاسلام محسن قرائتی را بین کشاورزان توزیع می کند.
منوچهری با اشاره به اینکه روحانیان کمیته امداد در مناطق یک و دو همدان و شهر قهاوند تبلیغ امر زکات را عهده دار هستند، گفت: صدا و سیمای مرکز همدان نیز بنا به درخواست کمیته امداد این استان برنامهها و انیمیشنهایی را در این زمینه تولید و پخش می کند.
رئیس کمیته امداد منطقه یک امام خمینی(ره) همدان تاکید کرد: احیا فریضه زکات اقدامی سنگین است و امور اعتقادی و باوری عمیق در این فریضه نهفته است.
وی اشاره کرد: باید از ظرفیت روحانیون اعزامی به عتبات عالیات، ظرفیت ماههای رمضان، محرم و صفر در احیا فریضه زکات استفاده شود.
وی افزود: مبلغ 981 میلیون و 950 هزار ریال در سال 89 از دهیاریهای مشمول طرح زکات شهرستان همدان جمعآوری شده است.
مشاور جوان استاندار همدان نیز در این جلسه اظهار داشت: مبلغ جمعآوری شده در زکات نباید به تنهایی ملاک ارزیابی قرار گیرد و باید به تعداد نفراتی که زکات میپردازند نیز توجه کرد.
میلاد فضلیان تأکید کرد: پرداخت زکات فریضه ای واجب است و در خصوص محاسبه زکات باید مبلغی که پرداخت نشده نیز مورد توجه قرار گیرد.
نظر شما