۲۸ شهریور ۱۳۹۰، ۱۸:۱۸

محمود زاده خبر داد:

90 درصد مدارس ابتدایی اردبیل تک نوبته می شود

90 درصد مدارس ابتدایی اردبیل تک نوبته می شود

اردبیل - خبرگزاری مهر: مدیر کل آموزش و پرورش استان اردبیل از تک نوبتی شدن 90 درصد از مدارس ابتدایی این استان در سال تحصیلی جدید خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمود زاده بعد از ظهر دوشنبه در همایش مدیران آموزشگاههای مجتمع های آموزشی شهرستان مشگین شهر اظهار داشت: با تأمین فضای مورد نیاز، از اول سال تحصیلی جدید 100 درصد مدارس فنی و حرفه ای، کار و دانش و 60 درصد مدارس راهنمایی و متوسطه در نوبت صبح اداره می شود.

 وی اضافه کرد: همه مدارس ابتدایی استان نیز در سال تحصیلی جدید روزهای پنجشنبه تعطیل خواهد شد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان اردبیل عنوان کرد: در سفر اخیر هیئت دولت به استان، 15 میلیارد ریال برای تجهیز 300 مدرسه هوشمند استان اختصاص یافت.

محمودزاده همچنین از برگزاری آزمون پیشرفت تحصیلی با هدف ارتقای رتبه استان در آزمونهای سراسری به صورت متمرکز استانی و با الگوگیری از استان یزد خبر داد.

وی با بیان اینکه استان اردبیل کمبود معلم ندارد، اضافه کرد: بیش از 90 درصد رشته های تحصیلی نیز تخصصی شده اند.

کد خبر 1412060

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha