هادی ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این میزان سرمایه گذاری در بخش صنعت و معدن استان، معادل سرمایه گذاری این حوزه ها طی 30 سال گذشته در مازندران بوده است.
وی افزود: با اجرای پروژه های بزرگ و مادر نظیر احداث پالایشگاه و صنایع خودروسازی، میزان سرمایه گذاری صنعتی و معدنی مازندران در پایان دولت دهم به رقم قابل قبولی خواهد رسید.
معاون استاندار مازندران با اشاره به اینکه ستاد تحول اجتماعی در مازندران تشکیل و نیازمند مشاوره و ارائه طریق از ناحیه رسانه ها است، تصریح کرد: مغفول گویی نباید در رسانه های استان در مورد مقولات اجتماعی صورت گیرد.
ابراهیمی با بیان اینکه مدیرانی که اهل سانسور و بایکوت خبری باشند، دلشان برای توسعه مازندران نمی سوزد، یادآور شد: متاسفانه برخی رسانه های استان، تمامی انتقادات دستگاههای اجرایی را به سمت استانداری معطوف می دارند که صحیح نیست.
وی با اعلام اینکه انتقاد صرف رسانه ها از دستگاهی به سمت استانداری، سبب ایجاد دیوار امن و حاشیه خلوت برای مدیر دستگاه مربوطه می شود، افزود: بنده به عنوان جانشین استانداری مازندران نیز در مورد برخی کارکردها و عملکردهای برخی مدیران در دستگاههای اجرایی مختلف حرف دارم.
رئیس ستاد تسهیلات سفر مازندران با بیان اینکه متاسفانه روند توسعه گردشگری در مازندران شتابان نیست و نیازمند حرکت بیشتر دارد، اظهار داشت: در مدت دو سال دولت دهم، رئیس سازمان گردشگری کشور به خود اجازه سفر به استان گردشگرپذیر مازندران نداده پس چطور می توان داهیه توسعه مازندران در حوزه گردشگری را داشت.
ابراهیمی گفت: زیربنایی توسعه استان، ارتقاء تولید و کارآفرینی بوده که باید از طریق رسانه های مازندران تقویت شود.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری مازندران از رسانه ها خواست به مدیران دولت در استان کمک کرده و راه برای کار بیشتر برای توسعه همه جانبه در مازندران فراهم کنند.
ابراهیمی در عین حال از رسانه ها خواست مدیران اشرافی گر و دارای زد و بند و رانت اقتصادی را در هر نقطه استان شناسایی و به نحو شایسته ای در مورد تخلفات آنان اطلاع رسانی کنند.
مازندران سه میلیون نفر جمعیت دارد.
نظر شما