به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام محمد صالحی هدف از اجرای این طرح را ساماندهی، جلب و جذب بیشتر کمکهای مردمی و خیران دانست و اظهار داشت: این طرح در راستای عمران، آبادی و توسعه بقاع متبرکه انجام گرفته و دنبال میشود.
وی با اشاره به اعتقاد قلبی مردم مؤمن و متدین همدان به بقاع و اماکن متبرکه، عنوان کرد: آحاد مردم بر اساس اعتقاد و شیفتگی، همواره مودت و مساعدت بسیاری به بقاع خاندان اهل بیت(ع) دارند و بر این اساس خدمات بسیاری به این اماکن ارائه می کنند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان عنوان کرد: در اداره تعمیر و آبادانی اماکن اوقاف و امور خیریه استان همدان توجه به عمران و بهسازی بقاع و اماکن متبرکه به خوبی تجلی پیدا کرده و از آنجا که نذورات مردمی در ضریح و صندوق بقاع متبرکه است، این اداره به فعالیتهای عمرانی امامزادگان میپردازد.
وی با بیان اینکه اعتبارات عمرانی دولتی کفاف انجام همه امور عمرانی بقاع و اماکن متبرکه را نمیدهد، اظهار داشت: طرح مودت یا گلریزان در راستای اجرای طرحهای عمرانی با مساعدتهای مردمی انجام میشود.
صالحی بیان کرد: با اجرای طرح مودت یا گلریزان در بقاع و اماکن متبرکه استان همدان میتوان به ایجاد منابع مالی جدید برای عمران و آبادانی این بقاع و رشد و تسریع در امر ساخت و ساز امامزادگان و اماکن مقدسه دست یافت.
وی در رابطه با وضعیت عمرانی امامزاده عسگر(ع) روستای چوتاش شهرستان بهار نیز با اشاره به کمک 30 میلیون ریالی مردم این شهرستان و اجرای اقدامات عمرانی برای این امامزاده، عنوان کرد: انجام این گونه خدمات با دست خالی یک هنر است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان عنوان کرد: در راستای عمران امامزاده عسگر(ع) شهرستان بهار، این اداره کل نیز مبلغ 20 میلیون ریال اختصاص داده است.
صالحی با بیان اینکه فرزندان باید در پناه امامزادگان رشد یابند، بر امر کمک در راستای محجوریتزدایی از امامزادگان تأکید کرد و گفت: در استان حدود 273 امامزاده وجود دارد که با توجه به نبود بودجه و اعتبار دولتی، در راستای عمران به مردم متکی هستند.
نظر شما