به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه فراهانی مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بانوان، صبح یکشنبه در گردهمایی مشاوران بانوان دستگاه های اجرایی استان کرمانشاه که در محل آن اداره کل برگزار شد، ضمن ابراز خرسندی از مجموعه فعالیت های انجام گرفته، اظهار داشت: با توجه به تعامل مناسب بین دستگاه های اجرایی استان و با عنایت به اصالت فرهنگی و ریشه ای کرمانشاه در تاریخ تمدن ایران جای کار و تلاش بیشتر در استان وجود دارد.
وی تحکیم بنیان خانواده و استفاده از ظرفیت های بی بدیل و تاثیرگذار نیروی کار زنان را از جمله ماموریت های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواند و تاکید کرد: زنان به دلیل توانایی های خاص خود می توانند در عرصه های اجتماعی منشاء اثر باشند.
فراهانی با اشاره به فعالیت زنان در عرصه های کشاورزی و صنایع دستی، گفت: زنان در بخش های اقتصادی همراه با مردان به فعالیت می پردازند و در تولید ناخالص ملی اثرگذار هستند.
وی در ادامه افزود: زنان نباید با ورود به بازار کار یا عرصه های اجتماعی و فرهنگی اصلی ترین نقش خود یعنی مادر و همسر بودن را به دست فراموشی بسپارند.
مشاور وزیر تعاون، کار ورفاه اجتماعی در امور بانوان، از وفاق و همدلی مدیران دستگاه های اجرایی استان در رفع مشکلات زنان تقدیرکرد و گفت: دستیابی به اهداف والا و آرمانی نیازمند همکاری، همفکری و نوع دوستی با تاکید بر حفظ حریم خانواده و ایجاد فضای سالم کاری است.
مدیرکل بانوان وخانواده استانداری کرمانشاه نیز در این گردهمایی با اشاره به اقدامات انجام یافته گفت: راه اندازی بنیاد توسعه کار آفرینی زنان و تخصیص اعتبار دو میلیارد تومانی برای دختران آموزش دیده روستایی از جمله مهمترین اقدامات امور بانوان استان است.
نسرین بهادری افزود: ایجاد اشتغال برای زنان و به خصوص زنان سرپرست خانوار در دستور کار قرار دارد.
در ادامه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با تاکید بر اهمیت کار زنان در ابعاد مختلف زندگی فردی و اجتماعی گفت: مشاوران بانوان در ادارات و دستگاه های اجرایی باید به گونه ای عمل کنند که حضور بانوان را در کارهای خطیر و مهم به اثبات برسانند.
وی افزود: این مشاوران می توانند با ایجاد فضای سالم کار و تلاش به عنوان اتاق های فکر مدیران در ادارات انجام وظیفه کنند.
براندیشه با اشاره به اصول کاری این اداره کل گفت: پرسنل این اداره کل به این اصول که صداقت در گفتار، مدارا با مردم و جاذبه بی نهایت و دافعه در حد ضرورت است عمل کرده اند.
وی در ادامه برقراری رقابت سالم در خدمت به مردم را سرلوحه کار زنان شاغل دانست و تصریح کرد: آنان می توانند با همکاری و انسجام و روحیه تعاون راهگشای مسائل و مشکلات باشند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به منشور کاری وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بهبود فضای کسب و کار یکی از وظایف مهم این وزارتخانه است که با اجرای آن زمینه سرمایه گذاری در بخش های مختلف اقتصادی فراهم شده و اشتغال پایدار را به دنبال خواهد داشت.
در این گردهمایی مشاوران بانوان دستگاههای مختلف اجرایی به بحث و تبادل نظر پرداختند.


نظر شما