۱۱ مهر ۱۳۹۰، ۱۳:۲۹

گیلانی:

افغانستان و پاکستان دشمن مشترک دارند/ شرط بهبود روابط با آمریکا

افغانستان و پاکستان دشمن مشترک دارند/ شرط بهبود روابط با آمریکا

نخست وزیر پاکستان از رئیس جمهوری افغانستان خواست تا اختلافات با اسلام آباد را کنار گذاشته و به دشمن مشترک دو ملت فکر کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس پاکستان از اسلام آباد، یوسف رضا گیلانی در سخنانی خطاب به حامد کرزای از وی خواست تا درباره دشمن مشترک دو کشور آگاه باشد و دست یاری به پاکستان برای ایجاد یک صلح پایدار در منطقه بدهد.

گیلانی در سخنانی در جمع خبرنگاران گفت : نیروهای معینی در تلاش هستند تا افغانستان را بی ثبات کرده و کرزای نباید به بازیچه دست آنها تبدیل شود. در عوض وی ما باید متحد شویم تا دسیسه های آنها را خنثی کنیم.

وی افزود: صلح، بهروزی، اقتدار، استقلال، و ثبات برای دولت پاکستان در اولویت هستند. و وزیر کشور به افغانستان اطمینان داده است تا با آنها در تمامی موضوعات همکاری می کند.

در پی کشته شدن "برهان الدین ربانی"رئیس جمهوری سابق افغانستان، کابل، گروه حقانی را متهم به دخالت در این ترور کرد و همین مسئله در کنار ارتباط این گروه تروریستی با سازمان اطلاعات ارتش پاکستان (ISI) روابط دو کشور را بیش از پیش دچار تنش کرد.

نخست وزیر پاکستان گفت : پاکستان هم به لحاظ جغرافیایی و هم استراتژیک برای افغانستان مهم است، زیرا که این کشور خواهان صلح پایدار در همسایگی خود است.

وی در ادامه به تنش حاکم در روابط اسلام آباد و واشنگتن اشاره کرد و گفت : ما تلاش خود را بر اساس اعتماد و منافع متقابل برای بهبود روابط به عمل می آوریم.

گیلانی در ادامه به تسلیحات هسته ای پاکستان اشاره کرد و اظهار داشت : این تسلیحات در مکانهای امن و تحت کنترل سازمان یافته و سیستم فرماندهی نگهداری می شوند و آمریکا همیشه و در مناسبت های مختلف به این مسئله اعتراف کرده است، ولی ما هم به عنوان یک کشور اتمی پاسخی مسئولانه به دیگر کشورها داده ایم.

کد خبر 1422900

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha