به گزارش خبرنگار مهر، منصور قلیچ لی بعد از ظهر دوشنبه در نشست مطبوعاتی افزود: تمام تولیدات کشور باید در تولید و در واردات آن با یک استاندارد خاص همراه باشد.
وی ادامه داد: روز به روز حضور استاندارد گسترده تر می شود و در همه جوامع بشری از 17 تا 23 مهرماه را با نام هفته استاندارد نامگذاری کرده اند.
وی افزود: شعار روز جهانی استاندارد در سطح دنیا ( استانداردهای بین المللی اعتماد سازی جهانی ) است.
قلیچ لی تصریح کرد: پیام این شعار اینست که استانداردهای بین المللی قابلیت کارآیی، اثربخشی، اطمینان، کیفیت و ایمنی را تشکیل می دهند.
سیدجواد حسینی مدیرعامل شرکت کیفیت سازان سبز نیز گفت: این شرکت در سال 80 بوجود آمد و طی مدت کوتاهی اولین پروانه را از سازمان صنعت و معدن دریافت کرد و به عنوان شرکت برتر طی دو سال متمادی انتخاب شد.
وی با اشاره به اینکه توسعه بدون زیر ساختها بوجود نمی آید گفت: این شرکت 10 میلیارد ریال برای احداث آزمایشگاهها و ساختمان شرکت سرمایه گذاری کرد که تنها 10 درصد ان از محل تسهیلات بوده است.
وی افزود: این شرکت اشتغالزایی معادل 30 نفر داشته است که 25 نفر از کارشناسان بوده اند.
حسینی اظهار داشت: این شرکت با ایجاد یک الگوی پشتیبانی توانست 10 سال فعالیت موفقیت آمیز داشته باشد
نظر شما