به گزارش خبرنگار مهر، امیر احمد علی گودرزی ظهر دوشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته ناجا اظهارداشت: خراسان جنوبی یکی از امن ترین استانهای کشور است که مشارکت مردم با پلیس در ایجاد این امنیت نقش موثری داشته است.
وی بیان کرد: نیروی انتظامی استان به لحاظ عملکرد در تمامی سطوح از جمله رعایت حقوق شهروندی، اجرای نهضت عمرانی و مناسب سازی فضای کاری کارکنان رتبه اول را در بین استانهای کشور بدست آورده است.
فرمانده نیروی انتظامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه کارکنان ناجای استان به وظایف خود پایبند هستند، ادامه داد: در موارد بسیاری به ماموان نیروی انتظامی استان پیشنهاد رشوه شده که ماموران در تمامی موارد رد رشوه داشته اند.
وی بیان داشت: در این راستان سه میلیون و 260 هزار تومان به ماموران پاداش داده شده است.
امیر گودرزی به برنامه های هفته ناجا اشاره کرد و افزود: عمق بخشدن به سطح تعامل نیروی انتظامی با دستگاه های دولتی، غیر دولتی، و اقشار اجتماعی مردم از اهداف هفته ناجا در سال جاری است.
وی با بیان اینکه ایجاد رابطه تنگاتنگ بین پلیس و مردم از دیگر اهداف نیروی انتظامی است، عنوان کرد: "سهم من در امنیت و آرامش...؟" شعار امسال هفته ناجا است.
وی بیان داشت: نیروی انتظامی در تلاش است تا بر اساس شعار امسال دستگاه های دولتی، غیر دولتی، سمن ها و مردم را به وظایف خود در زمینه ایجاد امنیت توسعه یافته آشنا کند.
فرمانده نیروی انتظامی خراسان جنوبی با بیان اینکه ناجا جامعه محوری، مسجد محوری و مدرسه محور را در دستور کار خود قرار داده است، افزود: به دنبال این هستیم با تعالی رفتار پلیس و حرفه گرایی و استفاده از فناوری های روز نیروی انتظامی را پاسخگوی ماموریت ها کنیم.
امیر گودرزی برگزاری همایش راهبران محله، همایش اصناف و پلیس، افتتاح نمایشگاه فضای مجازی، تجلیل از شهروندان قانونمند، ارائه خدمات مردم یاری و درمانی در مناطق محروم، ملاقات های مردمی مسولان ناجا با مردم، دیدار با ائمه جمعه و عطر افشانی مزار شهدا را از جمله برنامه های ناجا عنوان کرد.
وی برگزاری همایش 110 هزار نفری دفاع شخصی، نمایش اقتدار یگان های ویژه استان، برگزاری همایش فرهنگ یاران ترافیک، برگزاری جشن تجلیل از خانواده های کارکنان ناجا و برگزاری همایش همیاران پلیس را از دیگر برنامه های هفته نیروی انتظامی برشمرد.
نظر شما