به گزارش خبرنگار مهر، ذکی الله خوشبخت ظهر دوشنبه در نخستین جلسه هم اندیشی سوژه یابی برای چیدمان مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان اردبیل اظهار کرد: محتوای موزه با همفکری و ارائه سوژه های مناسب از طرف اصحاب قلم حوزه دفاع مقدس تهیه می شود.
وی خواستار همکاری تمامی نویسندگان و هنرمندان حوزه دفاع مقدس در ایجاد هر چه مطلوبتر این موزه فرهنگی شد و افزود: برخی از نویسندگان و پژوهشگران رزمندگان، شهدا و ایثارگران دوران دفاع مقدس استان اردبیل را بهتر شناخته اند و در دل کتابهای خود جای داده اند که می توانند سوژه های مناسب برای ایجاد در موزه فرهنگی دفاع مقدس باشند.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان اردبیل افزود: در موزه فرهنگی اردبیل سعی می شود از حداکثر شهدا و ایثارگران استان در قالب اثرهای مختلف هنری نام برده شود.
به گفته وی دوران 8 سال دفاع مقدس به فرهنگ مقاومت و پایداری به یاد ماندنی مردم ایران تبدیل شده است و باید با ابزارهای مناسب حماسه های آن دوران را به نسل های آتی انتقال داد.
خوشبخت دفاع مقدس را متعلق به آحاد مردم دانست و تصریح کرد: اگر چه در کشور می تواند یک موزه فرهنگی متمرکز دفاع مقدس وجود داشته باشد ولی از آنجا که در دوران جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، جامعه روستایی بیشتر از مناطق شهری و مناطق حاشیه شهر بیشتر ار بطن شهر در دفاع از خاک میهن و پشتیبانی از رزمندگان سهیم بودند به همین خاطر برگزاری مراسم تجلیل از ایثارگریهای آنان که موزه هم یکی از آنهاست به تمام مناطق کشور تعمیم داده می شود.
وی از آغاز احداث موزه ملی دفاع مقدس در کشور خبر داد و تصریح کرد: در استان ها هم برای به نمایش گذاشتن حضور مردم منطقه در دوران دفاع مقدس در قالبهای هنری، موزه فرهنگی دفاع مقدس ایجاد می شود.
خوشبخت از آغاز عملیات اجرایی احداث موزه فرهنگی دفاع مقدس استان اردبیل از یک ماه گذشته در کنار مجتمع تفریحی و گردشگری دریاچه شورابیل اردبیل خبر داد و عنوان کرد: برای احداث این موزه سه هکتار زمین اختصاص و طراحی سازه آن انجام یافته است.
وی افزود: نمای ظاهری آن برای به نمایش گذاشتن بخشی از عملیات آبی خاکی خیبر به شکل کشتی است و در سه طبقه که شامل سالن آمفی تئاتر در طبقه زیرین، گالری ثابت در طبقه دوم و گالری دوره ای در طبقه سوم است ساخته می شود و در ایام خوش آب و هوا از پشت بام آن برای روایتگری استفاده خواهد شد.
نظر شما