به گزارش خبرگزاری مهر، علی رشیدی با اشاره به هدف اصلی در افق 1404، گفت: در افق 1404 هدف اصلی رسیدن به قله علم و فناوری و کسب رتبه اول در منطقه است. در برنامه پنجم، رسیدن به مقام دوم در منطقه از جمله اهداف و برنامههای کشور و برای رسیدن به این هدف در حوزه علم و فناوری، مهیا کردن ساختارها و سازماندهیهای لازم در اولویت است.
وی افزود: ساختارهای کشور در آن زمان به صورت شبکه های فناوری خواهند بود که در آن شبکه ها، به ازای هر استان یک پارک علم و فناوری خواهیم داشت که پوشش کاملی به حوزه علم و فناوری استانها خواهند داد؛ ضمن اینکه هر استان با محوریت پارک استان و مراکز رشد شبکههای فناوری استانی، فعالیتهای پژوهشی خود را انجام میدهد.
رشیدی به ایجاد مرکز رشد در شهرهای با پتانسیل رشد علمی در پایان برنامه پنجم اشاره کرد و افزود: هدف تولید آمار و افزایش کمی به تنهایی نیست بلکه برنامههای کمی زیر ساخت برنامههای کیفی هستند.
مشاور معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم، ایجاد شبکه بینالمللی پارکهای علم و فناوری حاشیه اقیانوس هند را به عنوان فعالیت بعدی بینالمللی مطرح کرد و گفت: ایجاد و شکلدهی به سازمانهای غیر دولتی در دستور کار است و نخستین انجمن علمی در حوزه پارکها و مراکز رشد ایران ایجاد شد که میتواند به ساختارهای علمی و فناوری در پارکها کمک کند.
رشیدی به ایجاد 20 هزار شرکت دانش بنیان در قالب ساختارهای رسمی در پارکهای علمی و فناوری در افق برنامه پنجم اشاره کرد و افزود: در سطح کشور تعداد این شرکتها بیشتر خواهند بود زیرا لزوماً تمام شرکتهای دانش بنیان در پارکهای علم و فناوری نیستند و این در حالی است که اکنون 17 هزار فنآور در این حوزه از میان نخبگان علمی مشغول فعالیت هستند.
نظر شما