محمدحسین فرهنگی که در جریان برگزاری نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری های تبریز در غرفه خبرگزاری مهر حضور یافته بود از فعالیت شرکت ها و کارخانجات مدیران متخلف اختلاس سه هزار میلیارد تومانی اخیر در آذربایجان شرقی خبر داد.
وی تصریح کرد: هم اکنون تعداد قابل توجهی کارگر در شرکت و کارخانجات این مدیران در آذربایجان شرقی مشغول به کار هستند و مسئولان درباره آینده شغلی آنان احساس مسئولیت میکنند.
وی فعالیت کارخانجات و شرکت های مختلف در گروه اقتصادی "امیرمنصور آریا" را باعث پیچیده تر شدن ابعاد این تخلف بانکی دانست و افزود: وظیفه نظام است که در باره آینده شغلی این افراد احساس مسئولیت کرده و شرایط را برای ادامه فعالیتهای این افراد در شرکتها و کارخانههای گروه تخلفکنندگان فراهم کند.
عضو هیئت رئیسه مجلس در تشریح اقدامات انجام شده توسط دستگاه های مختلف به ویژه مجلس در پرونده این اختلاس اظهار داشت: پس از برملا شدن خبر این اختلاس، نمایندگان مجلس در نشستی چهارساعته به طور وسیع پرونده اختلاس را پیگیری کردند که اهمیت موضوع نزد نمایندگان را نشان می دهد.
فرهنگی گفت: پیگیری دستگاه قضایی و دستگاه های امنیتی بعد از نشست نمایندگان مجلس تشدید شد و مدیران عامل بانک های متخلف برکنار شده و یا استعفا کردند.
وی با تاکید بر اینکه بازگشت امکانات عمومی قطعی است، افزود: تخلف اخیر بانکی باعث توجه ویژه مسئولان در جدیت نسبت به بازنگری در ساختار نظام بانکی شد.
این نماینده مجلس گفت: تحول در نظام بانکی که دولت آن را به عنوان یکی از محورهای تحول اقتصادی پیگیری می کند باید مدت ها قبل اتفاق می افتاد تا روابط ناسالم و تخلفاتی مانند تخلف اخیر صورت نمی گرفت.
احتمال رد کلیات لایحه افزایش تعداد نمایندگان مجلس نهم
فرهنگی در بخش دیگری از این گفتگو از احتمال رد کلیات لایحه افزایش تعداد نمایندگان در مجلس نهم خبر داد و افزود: با توجه به پرماده بودن طرح ها و لوایح در دستور کار مجلس و ضرورت بررسی لایحه بودجه سال آینده در موعد مقرر و سپس درگیر بودن نمایندگان به کار انتخابات دور آتی، احتمال رد کلیات لایحه افزایش تعداد نمایندگان مجلس نهم وجود دارد.
وی گفت: در صورت تصویب این لایحه در دقیقه 90 نیز این لایحه برای اجرا در جریان انتخابات آتی مجلس قابلیت اجرایی نخواهد داشت.
نماینده تبریز گفت: اساساً مدافع افزایش تعداد نمایندگان حوزه های انتخابیه آذربایجان شرقی هستیم اما چگونگی این افزایش و تصمیم نهایی در این خصوص به لایحه دولت و در امتداد آن مصوبه مجلس بستگی دارد.
اظهار نارضایتی از عملکرد وزارت ورزش
عضو هیئت رئیسه مجلس همچنین در ارزیابی خود از عملکرد وزارت ورزش و جوانان، به بی توجهی وزیر ورزش به اصلاحات حوزه ورزش قهرمانی و باشگاهی و تداوم روش های جانبدارانه در حوزه داوری از باشگاه های خاص استناد کرد و گفت: این وزارتخانه از مدت تشکیل خود ناموفق ظاهر شده است.
وی افزود: فلسفه تشکیل وزارت ورزش و جوانان این بود که روابط ناسالم در ورزش های مختلف به ویژه در فوتبال که رشته ای پرطرفدار است تغییر یابد اما رفتارهای اولیه وزیر ورزش این موضوع را نشان نمی دهد.
نظر شما