به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین صوفی معاون صدا در مراسم تقدیر از عوامل منتخب ویژه برنامههای ماه مبارک رمضان با بیان این مطلب که شبکههای رادیویی برنامههایی متناسب با ذائقه مخاطبان، جامعه اسلامی و ضرورتهای رسانهای در طی رمضان تولید و پخش کردند، اظهار کرد: یکی از ویژگیهای هر برنامهساز اصرار به تحقق دو واژه خواستن و توانستن است. در نظام رسانهای برای تحقق مقوله خواستن و توانستن باید به دنبال عنصر برنامهریزی و اصرار به تحقق برنامهها باشیم.
وی با اشاره به برنامهسازی مناسبتی اظهار کرد: علاوه بر این یکی از راههای تحقق خواستن و توانستن اصرار بر اجرای مهندسی و مدیریت پیام است. انتخاب عناصر تولید کننده، زمان و مدت پخش از ویژگیها و ضرورتهای مهندسی و شناخت جامعه مخاطب نیز ویژگی مدیریت پیام به حساب میآید.
معاون صدا افزود: از زمان توجه به برنامههای معارفی مهندسی و مدیریت پیام بیشتر در برنامهها احساس میشود که نقطه قوت آن رمضان 90 است. امسال بیش از 3900 برنامه در شبکههای مختلف تولید و پخش کردیم. به نحوی که در طول روز در 20 شبکه 460 ساعت برنامههای مختلف تولید و پخش میشود.
صوفی ادامه داد: 750 عنوان برنامه در هفته پخش میشود که تمامی این برنامهها با ماه رمضان هم سو شده بود. تلاوت قرآن و پخش ادعیه در این ماه افزایش بسیاری پیدا کرد و تولید نمایشهای رادیویی نیز با کمیت و کیفیت مطلوب در موضوعات گوناگون به روی آنتن میرفت. همچنین سخنرانیهایی بسیاری از رادیو پخش شد.
وی با تشکر از تلاش و کوشش رادیوییها برای تحقق خود مدیریتی اظهار کرد: برنامههای رمضان نشان داد اگر ما بر کار خود نظارت داشته و در نوشتهها و بیان کلماتمان دقت کنیم، جامعه مخاطب که ارزیابکنندههایی دقیق هستند را افزایش خواهیم داد و روز به روز بر کیفیت برنامههایمان افزوده خواهد شد. چرا که هدف مشترک ما مخاطب آفرینی است.
معاون صدا با تاکید بر اینکه مخاطب به دنبال کیفیت، ابتکار و تنوع است و از ملال میگریزد، در پایان گفت: علاوه بر مراسم تقدیر از برنامههایی که قدمتی بالاتر از 10 سال دارند، تقدیر و تجلیل از برنامههای معارفی، اقتصادی، سلامت و ورزشی را خواهیم داشت و بسته تقدیر از برترین برنامههای هر ماه نیز به زودی فعال خواهد شد.
نظر شما