حجتالله طلایی، مدیر کل صدا و سیمای استان مرکزی در پاسخ به این سئوال که به نظر شما یکسان دیدن مراکز در تولید آثار نمایشی عادلانه است یا هر استان باید براساس ظرفیت و پتانسیلهای خود تولید داشته باشد؟ به خبرنگار مهر گفت: به نظر میرسد ظرفیتها و پتانسیلهاست که راهبرد آثار نمایشی را تعیین میکند و هر استان به فراخور ظرفیتهایش میتواند به تولید این آثار اقدام کند.
وی ادامه داد: هرچند برنامهریزی خوب مرکز سیمای استانها و حمایت از برنامههای مستند و نمایشی بر مبنای توانمندی و پتانسیل هر استان، فرصت مناسبی برای تولید آثار فاخر محسوب میشود.
مدیر کل صدا و سیمای استان مرکزی درباره اینکه با توجه به شرایط و ویژگیهای اقتصادی استان آیا زمینه برای تاسیس رادیوهای تخصصی وجود دارد؟ گفت: بله، با توجه به ظرفیتهای صنعتی و دانشگاهی استان مرکزی، تصمیمگیری و اقدامات اولیه در خصوص راهاندازی دو رادیوی تخصصی با موضوع صدای صنعت و صدای دانشجو یا فرهنگ صورت گرفته و اعتبار لازم برای تاسیس آن نیز از محل اعتبارات دور سوم سفر ریاست محترم جمهور به استان پیشبینی شده است. آغاز به کار این دو رادیوی تخصصی، گامی مهم در راستای استفاده حداکثری از پتانسیل استان به شمار میرود.
طلایی درباره اینکه سهم برنامههای صنعتی، اقتصادی، کارگری و فرهنگی در جدول پخش شبکههای صداوسیما چقدر است؟ گفت: استان مرکزی دارای صنایع بزرگ مادر، منابع و ذخایر معدنی، 17 شهرک، 10 قطب و 11 ناحیه صنعتی است. از این رو شبکه استانی همگام با چنین جهتگیری و بهرهمندی از فضای مناسب منطقه، کوشیده موتور محرکه توسعه باشد و همسو با سیاستگذاریهای کلان کشور حرکت کند.
وی در پایان افزود: از سوی دیگر، وجود 67 مرکز دانشگاهی با بیش از 125 هزار دانشجو و 11 واحد حوزوی در استان بستر مناسبی برای تعمیق برنامههای شبکه آفتاب فراهم آورده است و تلاش شده از همه این ظرفیتها در صداوسیمای استان مرکزی به طور مطلوب استفاده شود.
نظر شما