۱۲ مهر ۱۳۹۰، ۲۰:۱۱

هاشمی رفسنجانی:

صدور انقلاب اسلامی با الگوسازی محقق می‌شود

صدور انقلاب اسلامی با الگوسازی محقق می‌شود

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به این‌که صدور انقلاب اسلامی با الگوسازی تحقق خواهد یافت، تصریح کرد: اگر ما توانستیم جامعه‌ای صالح، سالم و صادق داشته باشیم، نیاز به تبلیغ برای صدور انقلاب نداریم، چرا که خود مردم به سراغ ما خواهند آمد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار معاون و اعضای حوزه ستادی معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اخلاق‌محور بودن برنامه‌های فرهنگی امسال دانشگاه و نیاز بسیار بالای جامعه ما به اخلاق و مباحث فرهنگی گفت: قرآن کریم وقتی می‌خواهد از نماز ستایش کند، می‌گوید این فریضه بازدارنده انسان از فحشا و منکر است و نیز زمانی که می‌خواهد، پیامبر گرانقدر اسلام را توصیف نماید، ایشان را با «خلق عظیم» وصف می‌نماید.
 
وی با اظهار تأسف از گسترش مفاسد، دروغ و بداخلاقی‌ها در جامعه، اخلاق اسلامی را وجود ملکه بازدارنده انسان مسلمان و مؤمن از خطاها و پلیدی‌ها و ضامن مراعات حقوق مردم و فضائل خواند و تصریح کرد: اگرچه در جامعه ما به وفور از اخلاق اسلامی دم زده و برنامه‌های بسیاری نیز ساخته می‌شود، اما متأسفانه آنچه اکنون در برخی مراکز تصمیم‌گیر و به‌تبع آن بعضی رسانه‌ها و جراید جامعه اتفاق می‌افتد و عمل می‌شود به گونه دیگری است.
 
هاشمی رفسنجانی با ابراز نارضایتی از افول اخلاقیات در جامعه اسلامی تأکید کرد: آثار دروغ، تهمت، بداخلاقی و بی‌حساب و کتاب حرف زدن به سرعت در جامعه گسترش می‌یابد و مانند خوره پایه‌های اعتماد مردم را از بین می‌برد. 
 
وی با اشاره به این‌که دین مبین اسلامی در ذات خود ظرفیت اصلاح و الگو ساختن جامعه را دارد، گفت: پیامبر عظیم‌الشأن اسلام در مدت 10 سال از جامعه جاهلی آن روز عرب، مدینه‌النبی را ساخت به گونه‌ای که روح تعالیم اسلام به سرعت در بیشتر نقاط دنیا گسترش یافت و مردم سایر کشورها خود به استقبال اسلام می‌رفتند.
 
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به این‌که صدور انقلاب اسلامی با الگوسازی تحقق خواهد یافت، تصریح کرد: اگر ما توانستیم جامعه‌ای صالح، سالم و صادق داشته باشیم، نیاز به تبلیغ برای صدور انقلاب نداریم، چرا که خود مردم به سراغ ما خواهند آمد.
 
هاشمی رفسنجانی، ضروری‌ترین نیاز کنونی جامعه را احیای عملی ارزش‌های اخلاقی خواند و تصریح کرد: مصادیق فردی و اجتماعی اخلاق اسلامی و فرهنگ دینی باید در اولویت آموزش قرار گیرد و جوانان نیز تلاش کنند تا در آزمایشگاه وجدان خود اخلاق را بسنجند و به آن عمل کنند.
 
هاشمی در پایان با تشکر از اقدامات و موفقیت‌های معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، کسب رتبه‌های برتر در مسابقات و جشنواره‌های گوناگون دینی، فرهنگی را نشانه توجه به مباحث فرهنگی و اخلاقی در دانشگاه آزاد اسلامی خواند و افزود: هرچند متأسفانه دستاوردهای علمی و فرهنگی این دانشگاه مورد بی‌مهری برخی دستگاه‌های تبلیغاتی و رسانه‌ای قرار می‌گیرد، ولی باید روند رو به رشد و تعالی این امور کماکان حفظ شود.

در ابتدای این دیدار دکتر مظاهری معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از عملکرد، برنامه‌ها و اهداف این معاونت عنوان و رویکرد امسال این معاونت را «اخلاق‌مداری، هویت دینی و توسعه فرهنگی» خواند و تصریح کرد: توسعه منابع مالی و انسانی در حوزه فرهنگی دانشگاه آزاد می‌تواند موفقیت‌ها و برنامه‌های این معاونت را مضاعف و گسترش دهد.
 
همچنین حجت‌الاسلام حبیبی معاون برنامه‌ریزی این ستاد با اشاره به سه گام برنامه راهبردی و تحول فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، پیشنهادات زیر را در جهت بهبود و تسریع در برنامه‌های فرهنگی آینده دانشگاه آزاد عنوان کرد:

-هماهنگ‌سازی ساختار حوزه‌های معاونت فرهنگی با سایر بخش‌ها
-اصلاح ساختار بودجه حوزه فرهنگی
-تأیید شاخص‌های فرهنگی در رتبه‌بندی واحدهای دانشگاهی
-باز تعریف دستورالعمل‌های انتصاب رؤسای واحدهای دانشگاهی
-شفاف‌سازی و تقسیم کار نهادهای فرهنگی داخل دانشگاه
-تجمیع فعالیت‌های فرهنگ محور در حوزه معاونت فرهنگی
 

کد خبر 1424598

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha