عبدالله حاتم زاده درگفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به جایگاه علمی دانشگاه گیلان در سطح کشور افزود: در سالیان گذشته با وجود 46 دانشگاه تحت ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ دانشگاه گیلان رتبه سی ام را داشت و امروز با وجود 82 دانشگاه در سطح کشور، رتبه هشت را احراز کرده است.
وی اظهار داشت: در سال های اخیر متقاضیان بسیاری برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به دانشگاه های کشورهای حاشیه دریای خزر مراجعه کرده اند از اینرو دانشگاه گیلان با هدف فراهم کردن شرایطی برای ادامه تحصیل علاقه مندان داخل در مقطع تحصیلات تکمیلی اقدام به راه اندازی پردیس بین الملل در بندرانزلی کرده است.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه گیلان نیز با اشاره به فعالیت های این معاونت گفت: در سال گذشته به همت دانشجویان تحصیلات تکمیلی 50 عنوان کتاب از سوی انتشارات این دانشگاه به چاپ رسید که همگی از کتاب های مستند علمی و قابل استفاده در دانشگاه های دیگر بوده است.
علیرضا صدر ممتاز همچنین حمایت مالی از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی در هر سه شاخه نظری، نیمه تجربی، تجربی و پرداخت 80 درصد هزینه های آن دسته از دانشجویان تحصیلات تکمیلی که در کنفرانس های علمی داخل کشور به ارائه مقاله می پردازند و برنامه ریزی علمی برای دانشجویان در هفته پژوهش را از جمله حمایت های معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه برشمرد.
رئیس پردیس بین الملل دانشگاه گیلان گفت: این از سال 1387 با چهاررشته - گرایش در منطقه آزاد تجاری و صنعتی بندر انزلی آغاز به کار کرده و امسال در 26 رشته - گرایش و با بیش ازهزار دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد به کار خود ادامه خواهد داد.
محمد اسدی نژاد در ادامه با اشاره به امکانات محدود پردیس بین الملل دانشگاه گیلان یادآور شد: خریداری ساختمان آموزشی مناسب و ارتقای امکانات آموزشی و رفاهی برای دانشجویان پردیس در سال جاری در اولویت برنامه های دانشگاه قرار دارد.
نظر شما