به گزارش خبرنگار مهر، سید رضا هاشمی عصر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه این همایش سه روزه کشوری برای نخستین بار در بابل برگزار میشود، افزود: داشتن جنبه بازآموزی، هم آموزی، ارائه مطالب و مقالات این همایش در راستای ارتقاء سطح علمی و آموزشی جراحان، پزشکان عمومی، پرستاران و کادر پزشکی و پیراپزشکی از دیگر مزایای این همایش است.
وی بیان داشت: ایران دارای جراحان بسیار توانمندی در سطح بین المللی بوده وجراحان ایران بسیار توانا و مجرب هستند، به ویژه در زمینه پیوند نقش اساسی در سطح کشور و بینالملل دارند.
هاشمی، علت عمده این توانمندی را عدم امکانات کافی نسبت به کشورهای دیگر دانست و گفت: شرایط کاری موجود ایجاب می کند تا جراحان از توانمندیهای خود بهینه استفاده کنند و تجربه خود را جایگزین امکانات، تکنولوژی و هزینه کنند.
وی بیان داشت: اقداماتی که پزشکان در زمینه درمان در بابل انجام میدهند در حد شایستگی آنها است. اگر چه به دلیل کمبود اعتبارات مشکلاتی در مورد کمبود تخت آی سی یو و فضای کم در اورژانسهای خود مواجه هستیم که متاسفانه جوابگوی این همه بیمار نیست.
وی تصریح کرد: بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی بار اورژانس و درمان بیماران این بخش را به دوش میکشند، هر چند در کنار آن بخش خصوصی از توانمندی خود استفاده می کنند ولی هیچگاه نتوانستند جای بخش دولتی را بگیرند.
دبیر علمی همایش ملی اورژانسهای جراحیبا اشاره به خدمات شایسته ای که بخش دولتی با توجه به امکانات موجود ارائه میدهد، اضافه کرد: بیمارستانهای دولتی دارای امتیازاتی چون سرویس دهی، نظم، کشیک های منظم و حضور دانشجویان و نظارت آموزشی منحصر به فرد هستند.
وی ابراز امیدواری کرد: بار علمی این همایش و تجربهای که به همراه دارد موجب شود تا سالانه این همایش در کشور و در سطح بینالملل برگزار شود و دستاورد علمی مناسبی برای همه پزشکان، جراحان و دانشجویان داشته و زمینهای برای ایجاد همایش های بهتر در شهرستان بابل را فراهم آورد.
هاشمی افزود: طبق آمارهای موجود، کشور ما با عوارض مرگ و میر بالایی ناشی از تصادفات به ویژه تصادف با اتومبیل دست به گریبان است و از بزرگ ترین دغدغههای پزشکان و جراحان تشخیص و درمان بیماران با شکم حاد است.
دبیر علمی همایش ملی اورژانسهای جراحی بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی بابل در راستای وظیفه پژوهشی و آموزشی خود بر آن شد تا در این دو زمینه اساسی و اورژانس برای ارتقاء دانش و آگاهی دست اندرکاران امور مراقبتی تشخیص و درمان بیماران دردمند گردهمایی پژوهشی و آموزشی با عنوان همایش ملی اورژانسهای جراحی با موضوعات تروما و شکم حاد در سطح کشوری برگزار کند.
وی با اشاره به اینکه فرصت ارسال مقاله به دبیرخانه این همایش چهار ماهه بوده است، بیان داشت: 44 مقاله از سراسر کشور به دبیرخانه ارسال شد که 20 مقاله انتخاب شد و 19 مقاله جهت پوستر ارائه شد که در نهایت از بین مقالات رسیده دو مقاله به عنوان آثار برگزیده معرفی میشود.
دبیرعلمی همایش ملی اورژانسهای جراحی با اشاره به اینکه در این همایش 21 آیتم سخنرانی، پنج پانل، دو مورد ارائه بحث چالش برانگیز ارائه میشود، ابراز داشت: 10 اساتید پیشکسوت و دانشمند از تهران و ساری در این همایش شرکت میکنند که حضور آنها در راستای همکاری جامع جراحان ایران است.
نظر شما