به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر"، دكتر جعفر توفيقي افزود: جامعه ايران به سرعت به سمت جامعه مبتني بر دانايي و دانش حركت مي كند و اين موضوع از تحولات آينده اي كه در انتظار جامعه فرهيخته و مردم با استعداد كشور است، خبر مي دهد. بر اساس شعار توسعه مبتني بر دانايي از اين به بعد علم، دانشگاه، دانشگاهي، استاد، دانشجو، افراد خلاق، نوآور و دانشمند نقش اول را در توسعه كشور خواهند داشت. اگر مي خواهيم به سمت توسعه مبتني بر دانش گام برداريم بايد همه چيز را حول محور آگاهي و معرفت دانشمندان و محققان متمركز كنيم. اين نويد بسيار خوبي است براي جامعه و ملت. در چنين شرايطي محقق از احترام خاصي برخوردار خواهد شد و به دستاوردهاي علمي آن محقق ارزش گذاشته خواهد شد.
وي تصريح كرد: يك انديشمند به دنبال انگيزه هاي مادي نمي تواند باشد. شخصي كه 40 يا 50 سال به فعاليت مستمر علمي مي پردازد، به تربيت انسانهاي فرهيخته مشغول است و دهها كتاب و مقاله به نگارش در مي آورد، نمي تواند به دليل انگيزه هاي مادي اين همه فعاليت مستمر داشته باشد. پشتوانه دانشمند عشق و علاقه وي به علم و ارزش ها و آرمانهاي يك ملت است و دكتر معتمدنژاد اين موضوع را به خوبي به اثبات رساند.
وزير علوم در تقدير از دكتر معتمدنژاد پدر علوم ارتباطات نوين ايران به خدمات وي اشاره كرد و خاطر نشان ساخت: بنيان هايي كه دكتر معتمدنژاد نشاندند در سال هاي آينده ثمره و نتيجه اش مشخص خواهد شد و در سال هاي آينده خدمات وي بيش از پيش بر همگان مشخص خواهد شد. بنا بر فرمايش رهبر معظم انقلاب "علم بايد چشمه زاينده باشد نه يك درياي راكد" و دكتر معتمدنژاد به خوبي به اين فرمايش جامه عمل پوشاند. خدمات دكتر معتمدنژاد به جامعه چشمه زاينده اي است كه روز به روز بر بالندگي آن افزوده خواهد شد.
وي در پايان تصريح كرد: در سال هاي آينده شاهد جايگاه خوبي براي علوم ارتباطات در كشور و مراكز علمي خواهيم بود و دانشگاه علامه طباطبايي به عنوان اولين دانشگاه پيشرو علوم انساني در اين زمينه قدم هاي بسيار مثبتي برداشته است. در سال هاي آينده و در برنامه چهارم توسعه علوم ارتباطات به عنوان يكي از اركان توسعه مبتني بر دانايي قلمداد خواهد شد.
نظر شما