به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمودزاده عصر یکشنبه در جلسه با مدیران هنرستانهای فنی و حرفه ای اردبیل اظهار داشت: یکی از سیاستگذاریهای اصلی وزارت آموزش و پرورش توسعه کمی و کیفی هنرستانهای فنی و حرفهای است چرا که این بخش میتواند بستر اشتغال مولد را فراهم کند.
وی با بیان اینکه قرار است امسال بخشی از اعتبارات عمرانی ملی و استانی به تجهیز و تامین نیازمندیهای هنرستانها اختصاص یابد، اضافه کرد: امیدواریم با این حرکت و نیز هوشمند کردن مدارس اهداف کلی ما در تحول بنیادین محقق شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به هوشمند سازی مدارس این استان طی سال جاری عنوان کرد: امسال 10 میلیارد ریال برای هوشمند سازی مدارس استان اردبیل اختصاص یافته است.
مدارس استان اردبیل هوشمند می شود
به گفته وی با هوشمند کردن مدارس، کلاسها از حالت تئوری خارج و با ایجاد انگیزه به دانش آموزان، کیفیت آموزشی افزایش و ترک تحصیل کاهش خواهد یافت.
محمودزاده تدریس با فناوری اطلاعات و به روز کردن شیوه تدریس را از ویژگیهای مهم هوشمند سازی مدارس اعلام کرد.
وی متذکر شد: در سال تحصیلی جدید که با شعار جهش علمی تربیتی آغاز شده است، 90 درصد مدارس استان، تک شیفته و همه مدارس ابتدایی در روزهای پنجشنبه تعطیل خواهند بود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان ضرورت شاداب سازی فضای آموزشی و تربیتی را یادآور شد و افزود: باید با فراهم کردن زمینه حضور اولیا و خانوادهها در مدارس فرصت تربیت نسل آینده را غنیمت بشماریم و در فرهیختگی، دانش و ایمان و خودباوری را به روی نسل آینده بگشاییم.
وی جایگاه آموزش و پرورش را در تکریم و تعالی نسل آینده یادآور شد و تصریح کرد: سیاست تحولی نظام آموزش و پرورش ما مبتنی بر ایمان، خودباوری و توسعه ارزشها است چرا که ما میخواهیم روح امید، نشاط و تعالی واقعی در مدرسه دمیده شود.
محمودزاده اهمیت دادن به مدارس دولتی، توسعه کمی و کیفی مدارس نمونه دولتی، توجه به تجهیز مدارس به سالنهای ورزشی، نمازخانه و کتابخانه و جذب نیروهای متخصص را از جمله سیاستهای راهبردی وزارت آموزش و پرورش در راستای تحول بنیادین برشمرد.
وی از ایجاد مجتمعهای آموزشی و پرورشی مستمر و پیوسته شهری و روستایی در تقویت نظام مدرسه محور خبر داد و ابراز داشت: در حوزه پرورشی با توسعه مدارس قرآنی و گسترش آن در تمام پایههای تحصیلی سعی میکنیم فرهنگ خود آموزی قرآن را در کشور بسط و گسترش دهیم.
نظر شما