۱۹ مهر ۱۳۹۰، ۱۵:۳۵

صوفی:

سیاست‌های اقتصادی کشور به پیوست رسانه‌ای نیاز دارد

سیاست‌های اقتصادی کشور به پیوست رسانه‌ای نیاز دارد

معاون صدا تاکید کرد تولید برنامه‌های اقتصادی با توجه به اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها و نامگذاری سال جهاد اقتصادی، از اهمیت بسیاری برخوردار است و موفقیت برنامه‌ها و سیاست‌های اقتصادی در کشور هم به پیوست رسانه‌ای نیاز دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون رئیس سازمان در امور صدا در دیدار با مسئولان کمیته‌های برگزارکننده نخستین جشنواره برنامه‌های اقتصادی رادیو گفت: برنامه‌های اقتصادی جز ضرورت‌ها، الزامات، بایدها و تعهدات مختلف شبکه‌های رادیویی بوده‌اند لیکن هم اکنون جزء اولویت‌های برنامه سازی می‌شوند.

معاون صدا یادآور شد: یکی از مباحثی که توسط رهبر معظم انقلاب مطرح شد بحث نامگذاری امسال به نام سال جهاد اقتصادی بود به این معنا که برای بهبود اوضاع اقتصادی کشور باید فعالیت جهادی انجام شود یعنی تمام امکانات بسیج شده تا از شرایط موجود نهایت استفاده صورت گیرد.

صوفی با بیان اینکه ایجاد رونق اقتصادی، بهبود کسب و کار و بهبود درآمد اقشار مختلف جزء اولویت‌های یک کشور است، افزود: برای اینکه مجموعه فعالیت‌های ما یک تحول اساسی در امر اقتصاد ایجاد کند نیاز به یک پیوست رسانه‌ای داریم و برای اینکه این پیوست موفق عمل کند باید اقداماتی صورت گیرد که از جمله این اقدامات برنامه ریزی برای تولید و پخش برنامه‌های اقتصاد محور است.

وی افزود: مورد دوم ارزش گذاری برنامه‌های اقتصادی است. یکی از راه‌های ارزش گذاری این برنامه‌ها، برپایی همایش‌ها و جشنواره‌های اقتصادی است. درهمین راستا رادیو تصمیم گرفت جشنواره تولیدات رادیویی را با هدف ایجاد انگیزه برای افزایش کمی و بهبود کیفی برنامه‌ها برگذار کند.

معاون سازمان در امور صدا در ادامه سخنان خود یکی از عواملی را که منجر به ارتقای کیفی جشنواره می‌شود، توجه به عوامل و آیتم‌های تشکیل دهنده هر برنامه عنوان کرد و گفت: در این مورد تمام گروه‌های برنامه ساز اعم از سردبیر ، تهیه کننده ، گزارشگر ، گوینده و حتی صدابردار باید به درستی انتخاب شده و وظایف خود را به خوبی انجام دهند. مورد دوم در کنار انتخاب عوامل برتر، انتخاب شبکه برتر است. لیکن در انتخاب شبکه برتر نباید فقط به آثار ارسالی جشنواره بسنده شود بلکه روند کارها و برنامه‌های آن شبکه در زمینه تولید برنامه‌های اقتصادی باید مورد توجه قرار گیرد.

صوفی افزود: حضور رسانه‌ای برنامه‌های اقتصاد محور از جمله مواردی است که باید در دستور کار مسئولین برگزاری جشنواره قرار گیرد به این معنا که تولید این برنامه‌ها باید بازتاب رسانه‌ای در سایت‌ها ، خبرگزاری‌ها و رسانه ملی داشته باشد در غیر این صورت به منزله یک نقص تلقی می‌شود.

صوفی در ادامه توجه به مبحث پژوهش و مقاله های پژوهشی  را امری ضروری دانست و گفت: در این جشنواره پژوهش‌هایی باید مد نظر قرار بگیرد که تبدیل به برنامه شود همچنین باید به مقالاتی توجه شود که بتوان به عنوان یک متن رادیویی از آن‌ها استفاده کرد چرا که بحث جهاد اقتصادی نه تنها معطوف به امسال، بلکه امری جهانی است که باید همواره مد نظر برنامه‌های اقتصادی باشد.

وی تصریح کرد: برای اینکه برنامه سازان به نقاط ضعف و قوت برنامه‌های خود پی ببرند باید یک هیئت علمی تشکیل شود تا محتوای برنامه‌ها مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد. اعضای این هیئت علمی باید از افراد علمی برنامه ساز تعیین شود. بعد از تحلیل محتوا توسط کارشناسان، کارگاه‌هایی تشکیل شود تا به شرکت کنندگان گواهی آموزشی داده شود و کسانی که نمره خوبی در این کارگاه‌ها کسب می‌کنند به شایستگی تقدیر شوند.

معاون صدا تصریح کرد: در برنامه‌ها فقط نباید آیتم‌های گفتگو محور مورد توجه قرار گیرد بلکه توجه به کارهای نمایشی و سرودها و اقداماتی از این دست نیز باید در ارزشیابی برنامه‌ها لحاظ شود.

وی تاکید کرد: توجه به کارهایی مانند چاپ و نشر کتاب نیز باید مورد توجه قرار گیرد و حتی به عنوان یک بخش ویژه به آن توجه شود. یکی از محورهای جریان سازی، شناسایی عوامل برنامه ساز برنامه‌های اقتصاد محور است. مصاحبه با اساتید اقتصادی و استفاده از این افراد در برنامه‌ها و آیتم‌های شبکه‌های رادیویی از جمله عوامل این جریان سازی است.

نخستین جشنواره برنامه‌های اقتصادی رادیو با حضور جمع کثیری از تولیدکنندگان برنامه‌های اقتصادی رادیو، اسفند ماه سال جاری برگزار می‌شود.

کد خبر 1430355

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha