به گزارش خبرنگار مهر، سیدمجتبی شهیدی صبح چهارشنبه در نشست خبری خود در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جشنواره مربوط به کودکان و نوجوانان است و مدارس به عنوان پایگاههای حضور این عزیزان نقش بسزایی در موفقیت جشنواره دارند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه هماهنگی قوی بین مسئولان اصفهانی برای برگزاری این جشنواره وجود دارد، افزود: مسئولان اصفهانی با تیزبینی فرهنگی و وفاق بالا آماده برگزاری این جشنواره هستند.
مدیر اجرایی بیست و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودک و نوجوان در بخش دیگری از صحبتهای خود ادامه داد: امسال جشنواره از 23 آبانماه که مصادف با عید غدیر است آغاز به کار میکند و اختتامیه آن در تاریخ 27 آبانماه برگزار میشود.
وی در ادامه با بیان اینکه 17 یا 18 فیلم سینمایی بلند برای نمایش در این جشنواره در نظر گرفته شده است، اضافه کرد: این تعداد از فیلم برای نخستین بار در تاریخ سینمای ایران در یک جشنواره به نمایش در میآید.
شهیدی تعداد فیلمهای خارجی رسیده به این جشنواره را 22 فیلم عنوان کرد و ادامه داد: فیلمهای جشنواره در سینماهای قدس، ایران، خانواده، سپاهان و سالنهایی همچون فرشچیان و خورشید اکران میشود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در دورههای گذشته این جشنواره، مسائل جنبی و حاشیهای بیشتر مد نظر بوده است، بیان داشت: جشنواره امسال به فیلمهای حاضر بیشتر میپردازد، البته مسائل جنبی و حاشیهای هم طبق روال سالهای گذشته برای این دوره هم در نظر گرفته شده است.
مدیر اجرایی بیست و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودک و نوجوان تصریح کرد: همانطور که پیش از این نیز اعلام شده، شادی و نشاط برای کودکان، امید و تعالی برای نوجوانان و وفاق و همدلی برای خانوادهها، شعار این دوره از جشنواره است.
وی اضافه کرد: با توجه به همزمانی این جشنواره با اعیاد غدیر سعی شده تا بحث ولایت و اعیاد غدیر به عنوان جوهره این جشنواره قرار بگیرد.
شهیدی در ادامه با اشاره به اینکه مخاطبان اصلی جشنواره کودکان و نوجوانان هستند که محل استقرار آنها در مدارس است، ادامه داد: این جشنواره با همکاری آموزش و پرورش برگزار میشود و مشارکت دانشآموزان در تمام مراحل برگزاری جشنواره برای ما اهمیت دارد.
وی با بیان اینکه 30 نفر از کودکان به عنوان داوران این جشنواره انتخاب شدهاند، افزود: از این تعداد پنج نفر حتما باید به زبان انگلیسی مسلط باشند که البته این افراد با برگزاری آزمون و مصاحبه انتخاب شدهاند و در حال گذراندن آموزش برای داوری فیلمها هستند.
مدیر اجرایی بیست و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودک و نوجوان اظهار داشت: آموزش و پرورش با قدرت وارد میدان شده و مدارس محور اصلی برگزاری این جشنواره هستند و بولتنها و روزنامههای ویژه این جشنواره روزانه به مدرسهها ارسال میشود.
وی اضافه کرد: آموزش و پرورش، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، بنیاد جانبازان، بسیج مدارس، بنیاد شهید و بسیاری از نهادها و دستگاههای دیگر ما را در برگزاری هرچه بهتر این جشنواره یاری میکنند.
نظر شما