ابراهیم محمد حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: برگزاری 3 کارگاه آموزشی برای بالابردن سطح آگاهی هنرمندان تئاتر در مریوان و برپایی نمایشگاه عکس از جمشید فرجوند فردا در حاشیه برگزاری این جشنواره از جمله برنامه های جنبی به شمار می رود.
وی قدمت تئاتر خیابانی در کشور را مربوط به سال 1368 عنوان کرد و گفت: اگر بخواهیم قدمت برگزاری و اجرای عمومی نمایش های خیابانی را در مریوان را بررسی کنیم به دلیل استقبال بسیار زیاد و همکاری مردم با این تئاتر و کارهای هنرمندان مریوانی در این عرصه نمی توان برای این هنر قدمتی در نظر گرفت.
دبیر اجرایی ششمین جشنواره تئاتر خیابانی مریوان یادآور شد: در هیچ جای جهان نمی توان جشنواره ای در حوزه تئاتر خیابانی را برگزار و با چنین استقبال و تعاملی از سوی مردم روبرو شد و با توجه به این استقبال بسیار زیاد و کم نظیر مردم می توان گفت که مریوان قطب و پایگاه اصلی تئاتر خیابانی در کشور ایران است.
محمد حسینی افزود: برای بالابردن سطح آگاهی هنرمندان تئاتر و مردم در مریوان قرار است که سه کارگاه آموزشی در مورد کارکرد تئاتر خیابانی، کارگردانی تئاتر خیابانی و تجربه هنرمندان عراق در تئاتر خیابانی با حضور اساتید مجرب و صاحب نام کشور در شهر مریوان برگزار شود.
وی در پایان از برپایی نمایشگاه عکس در حاشیه این جشنواره خبر داد و عنوان کرد: نمایشگاه عکسی از جمشید فرجوند فردا عکاس برجسته و مشهور کردستانی در حاشیه برگزاری این جشنواره نیز برپا می شود.
نظر شما