به گزارش خبرنگار مهر، حسین خلیل مرد بعد از ظهر چهار شنبه در جلسه توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی تبریز اظهار داشت: مداخله در پروژه های حاشیه نشینی تنها بر مباحث عمرانی متکی نبوده و در حوزه های اجتماعی نیز نیازمند کار دقیق و برنامه ریزی حساب شده است.
وی افزود: این طرح با توجه به سر و کار داشتن با مردم، نیازمند همکاری و همراهی کلیه دستگاه های مرتبط اعم از ارگانهای سیاسی، امنیتی، اجتماعی است تا فارغ از هرگونه مشکلی اجرا شود.
رئیس سازمان مسکن و شهرسازی آذربایجان شرقی تصریح کرد: 11 پروژه از 13 پروژه عمرانی برای توانمندسازی مناطق حاشیه نشین در تبریز اجرا و به بهره برداری رسیده و دو پروژه دیگر نیز 85 درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
وی، گفت: این پروژه ها شامل طرحهای عمرانی، درمانی، آموزشی و فرهنگی می شود که 90 میلیارد ریال در اجرای آن هزینه شده است.
وی افزود: در فاز اول اجرای این طرح 981 هکتار مناطق حاشیه نشینی در تبریز شناسایی شده است.
خلیل مرد گفت: ستاد توانمندسازی سکونت گاههای غیررسمی، مطالعات لازم در راستای شناسایی و اولویت بندی مناطق حاشیه نشین را انجام داده تا این مناطق از لحاظ فنی، شهرسازی، کاربری و معابر توانمند شود.
حسین خلیل مرد تاکید کرد: در نهایت طبق گزارش مشاور حاشیه سازی پیشنهاد شده، براساس اسناد و مدارک و دستورالعمل مربوطه در شمالغرب تبریز در مناطق احمد آباد ، ملا زینال و ... پروژه هایی در راستای اهداف این ستاد اجرا شود.
وی اضافه کرد: این ستاد در نظر دارد تا ضمن توانمند کردن مناطق حاشیه نشین با استفاده از تعریض معابر، مقاوم سازی محله ها و احداث مدارس و مراکز درمانی، مردم را برای همکاری با شهرداری ها جهت کاهش هزینه های شهری تشویق کند.
دبیر ستاد توانمندسازی سکونت گاههای غیررسمی تاکید کرد: در صورتیکه مناطق مذکور سیل خیز، زلزله خیز و حاشیه گسل باشند، پروژه های مقاوم سازی و توانمندسازی به شکل دیگری اجرا شده و این مناطق به محل دیگری انتقال خواهد یافت.
نظر شما