به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا فردی آذر، دبیر نظام مشارکت و پیشنهادهای منطقه، گفت: طبق ارزیابیهای به عمل آمده در این جشنواره، منطقه هشت به لحاظ کمی و کیفی پیشنهادات ارائه شده توسط کارکنان و همچنین حداکثر راندمان و صرفه جوئی و ... توانست رتبه نخست را از آن خود کند.
فردی آذر در رابطه با نظام پیشنهادها افزود: نظام پیشنهادها شیوه و روشی است که با ایجاد انگیزه و علاقه در مجموعه کارکنان، روحیه تعاون و همکاری و حس دخیل بودن در سرنوشت سازمان را تقویت و از ایده ها، نظرات و ابتکارات آنها در حل مسائل و مشکلات سازمان استفاده می کند که این ایده نقش بسیار بزرگی در پیشبرد اهداف سازمان خواهد داشت.
وی افزود: همکاری و تعاون فکری افراد در کسب موفقیت های گروهی، کارکنان را تشویق می کند تا هدف های سازمان را هدف های خود دانسته و مسئولیت دستیابی به آنها را به دوش گیرند.
دبیر نظام مشارکت منطقه به تاریخچه آغاز بکار این سیستم اشاره کرد و اظهار داشت: نظام مشارکت منطقه هشت عملیات انتقال گاز درآبان ماه 82 فعالیت رسمی خود را شروع و پس از برگزاری دوره های آموزشی برای همکاران و فرهنگ سازی و انتخاب اعضای شورای همیاری، در بهمن ماه سال 82 اقدام به دریافت پیشنهاد کرده است، بطوریکه در سال گذشته نظام مشارکت منطقه موفق شد 194 مورد پیشنهاد دریافت کند که از این تعداد 12 مورد آن تصویب شده، 64 مورد رد و 117مورد آن نیز در دست بررسی است.
فردی آذر دلایل کسب رتبه برتر نظام مشارکت را اینگونه بیان کرد: بی شک مشارکت کارکنان این منطقه در فرایند تصمیم سازی - افزایش تعهد کارکنان به سازمان - بهبود روابط انسانی بین مدیریت و کارکنان - رشد تفکر گروهی- افزایش خلاقیت و نو آوری- بهبود بهره وری و صرفه جویی اقتصادی و کاهش هزینه های منطقه دلایل اصلی برای کسب این افتخار است.
گفتنی است سومین همایش، جشنواره و نمایشگاه آثار برتر سیستم پیشنهادهای شرکت ملی گاز ایران با حضور تمامی مناطق عملیاتی، شرکت های گاز رسانی و پالایشگاه های گاز 20 مهرماه در باشگاه شماره یک وزارت نفت در شهر تهران برگزار شد.
نظر شما