۲۷ مهر ۱۳۹۰، ۹:۴۰

کسب مدال برنز دومین المپیاد مخترعان دانشگاههای آزاد توسط دانشجوی اسلامشهری

کسب مدال برنز دومین المپیاد مخترعان دانشگاههای آزاد توسط دانشجوی اسلامشهری

اسلامشهر - خبرگزاری مهر: طرح ابتکاری دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با عنوان "شیر کنترل فشار و هواگیری خودکار" مدال برنز دومین المپیاد مخترعان، مبتکران و نوآوران دانشگاه آزاد اسلامی را از میان 120 طرح ارائه شده در زمینه مکانیک به خود اختصاص داد.

محمد پورقاسمی دانشجوی رشته مکانیک جامدات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: سطح کمی و کیفی طرحهای ارائه شده در این دوره نسبت به دوره پیشین المپیاد مخترعان، مبتکران و نوآوران دانشگاه آزاد اسلامی که سال گذشته در علی آباد کتول استان گلستان برگزار شده بود ارتقای چشمگیری داشت.

وی گفت: در این دوره از المپیاد که از بیست و یکم تا بیست و سوم مهرماه سال جاری به میزبانی واحد خوراسگان در شهر اصفهان برگزار شد بیش از 300 طرح در زمینه های مختلف ارائه شد که طرح های ارائه شده نسبت به دوره ی قبل هم از نظر تعداد و هم از نظر کیفیت از رشد چشمگیری برخوردار بودند.

وی در ادامه خبر از رقابت نزدیک بیش از 120 طرح در زمینه مکانیک داد و گفت: طبق آمار ارائه شده از سوی دبیرخانه المپیاد، بیش از 120 طرح در زمینه مکانیک در این دوره از المپیاد دانشجویی شرکت کرده و بیشترین طرحهای ارائه شده در این دوره از رقابتهای علمی را به خود اختصاص دادند.

پورقاسمی با اشاره به این طرح ابتکاری خود که به عنوان اختراعی جدید نیز به ثبت رسیده است گفت: این دستگاه دو عملکرد کنترل فشار و هواگیری سیستم را به صورت خودکار انجام می دهد که هر دوی این عملکردها به صورت هیدرولیکی در یک مکانیزم نوین طراحی و ساخته شده است.

دانشجوی مخترع دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در تشریح این مکانیزم منحصر به فرد ادامه داد: عملکرد این دستگاه بدون نیاز به نیروی خارجی و نیز بدون استفاده از هیچ سنسوری صورت می گیرد که این امر به نوبه خود، افزایش مداومت آن در کارکردهای طولانی را سبب می شود.

وی ضمن ابراز امیدواری از به کارگیری این دستگاه در محیطهای صنعتی افزود: با توجه به طراحی هوشمندانه این دستگاه که در راستای افزایش ضریب اطمینان در عملکرد همراه با کاهش هزینه های تمام شده، صورت گرفته است از پتانسیل بسیار بالایی جهت کاربرد در صنعت برخوردار بوده و در صنایع پتروشیمی و یا در پالایش و تفکیک مشتقات نفتی و همچنین بخشهای مختلف تاسیسات سیال محور می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

این عضو فعال باشگاه پژوهشگران جوان واحد اسلامشهر، ضمن تقدیر از حمایتهای مسئولان دانشگاه از طرحهای دانشجویان مستعد، همت و تلاش مداوم در رسیدن به هدف را شرط اول هر موفقیتی دانست.

وی حمایتهای خانواده و راهنمایی های مهندس علیمحمد ربیعی را از دیگر عوامل موفقیتش در پیشبرد این طرح برشمرد و عنوان کرد: انسانها هرگز چیزی را اختراع نمی کنند، بلکه تنها موفق به کشف آنها می شوند چراکه مخترع حقیقی همه چیز تنها و تنها خداوند متعال است.

کد خبر 1437246

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha