به گزارش خبرگزاري مهر دكتر نوذر پور با تاكيد بر لزوم رويكرد شورايي در اتخاذ تصميمات مديريتي و كلان كشور گفت: تشكيل مجامع دهياريها و تعامل و همكاري اثر بخش دولت و نظام با نهاد نوپاي دهياري در تعميق و كارآمدي مديريت نوين روستايي كشور تاثير ژرف خواهد داشت.
وي گفت: تحقق توسعه در روستاها و توانمند سازي دهياريهاي كشور مستلزم برنامه هاي مشترك بين شهرداريها و دهياريها در عرصه مختلف حيات اجتماعي و زيست محيطي مي باشد.
نوذرپور در ادامه با تاكيد بر ضرورت توزيع به هنگام اعتبارات تخصيص يافته براي دهياريها گفت: تاكنون 70 ميليارد تومان اعتبار از محل منابع درآمدي معين به دهياريها اختصاص يافته است كه مديران استاني مي بايست در توزيع آن اقدام به موقع به عمل آورند.
وي گفت: تفكيك آب شرب از آب خام براي آبياري و فضاي سبز در 47 شهر كشور و ايجاد امكانات فناوري اطلاعات در روستاها و دهياريهاي كشور نمونه عظيم پژوهش هاي موفق شهري و روستايي در كشور مي باشد.
وي افزود: ايجاد گروههاي ياريگر در روستاها در عرصه هاي ايمني و آتش نشاني، حفاظت از طبيعت و دفن بهداشتي زباله نمونه موفق مشاركت ساكنان روستايي مي باشد.
معاون امور دهياريهاي كشور با اشاره به ماده 2 آيين نامه استخدامي دهياريهاي كشور مصوب هيات وزيران گفت: استخدام دهياران و واگذاري پست هاي سازماني در هر دهياري از طريق آزمون هاي سنجش شايستگي توانايي هاي افراد در زمينه هاي مورد نظر مي پذيرد.
نوذر پور در بخش ديگري از سخنان خود به چگونگي اخذ عوارض محلي اشاره كرد و گفت: ازطريق طرح ايجاد يكنواختي در نظام عوارض شوراهاي اسلامي ، بخش اين امكان را به دهياران مي دهد تا بتوانند از محل عوارض محلي ، بخشي از منابع درآمدي مورد نياز را براي انجام وظايف خود تامين نمايند و دهياران مي توانند از منبع عوارض محلي ، بخشي از منابع درآمدي مورد نيازرا براي انجام وظايف خود تامين نمايند.
نظر شما