۲۷ مهر ۱۳۹۰، ۱۱:۳۴

عزیزی تاکید کرد:

مدیران در رفع مشکلات آموزش و پرورش مسئول هستند

مدیران در رفع مشکلات آموزش و پرورش مسئول هستند

بندرعباس - خبرگزاری مهر: استاندار هرمزگان با تاکید بر رفع سریع تر مشکل کمبود امکانات در مدارس گفت: تمامی مدیران در رفع مشکلات مدارس همچون آب، برق و سیستمهای خنک کننده مسئول هستند و باید به آموزش و پرورش کمک کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم عزیزی صبح چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان هرمزگان، بیان داشت: ما باید برای آموزش و پرورش باید دو هدف بزرگ و مهم را تعریف کرده و برای رسیدن به آن تلاش کنیم. این دو هدف رسیدن به دو قله پارسایی و پایداری در آموزش و پرورش است.

وی ادامه داد: دین محوری، معنویت و پرورش دانش آموزان در دل هدف پارسایی قرار دارد و علم و دانش و مقاومت و ایستادگی دانش آموزان در دل هدف پایداری قرار دارد و اگر آموزش و پرورش بتواند دانش آموزانی پارسا و پایدار تحویل جامعه دهد به وظایف خود با موفقیت عمل کرده است.

استاندار هرمزگان با اشاره به تهاجم فرهنگی و سیاسی دشمنان علیه کشورمان، اظهار داشت: اگر نظام جمهوری اسلامی در تربیت دانش آموزان موفق عمل نمی کرد امروز شاهد این هجمه دشمنان نبودیم و این تهاجم به این علت صورت گرفته که آموزش و پرورش توانسته در بسیاری موارد قله های پارسایی و پایداری را فتح کند.

عزیزی افزود: علت اقدامات آمریکا و اجرای طرح ایران هراسی توسط این کشور ترس استکبار از صدور پیام انقلاب اسلامی است و آنها از الگوبرداری دیگر کشورها از ایران ترس فراوانی دارند.

وی به تظاهرات مردم در بسیاری از کشورهای دنیا علیه نظام سرمایه داری اشاره کرد و افزود: امروز ستونهای کاخ سفید به لرزه درآمده و مردم در مرکز فتنه عالم یعنی آمریکا بیدار شده اند. این حرکتها به برکت انقلاب اسلامی به وقوع پیوسته و کاخ سفید در آستانه سیاه پوش شدن قرار دارد.

استاندار هرمزگان با تاکید بر رفع مشکل امکانات در مدارس، تصریح کرد: تمامی مدیران در رفع مشکلاتی آموزش و پرورش مسئول هستند و باید تمامی تلاش خود را برای رفع مشکلات مدارس همانند آب، برق و سیستم های خنک کننده انجام دهند.

عزیزی اضافه کرد: شورای آموزش و پرورش نیز باید موتور محرک رفع مشکلات آموزش و پرورش باشد و باید با تصویب طرحهای علمی در این شورا و برنامه ریزی برای آینده در جهت تزریق انرژی به آموزش و پرورش حرکت کند.

وی مدرسه را پایه کار آموزش و پرورش دانست و عنوان کرد: باید بهترین افراد برای مدیریت مدارس انتخاب شوند و خانواده ها و مدیران مدارس با همکاری یکدیگر در جهت ایجاد انگیزه و نشاط در مدارس حرکت کنند.

کد خبر 1437520

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha