حسین خلیل زاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تیمهای امدادی با چهار تیم در شهرستان تهران، چهار تیم در شهرستانهای شمیرانات و شهرری و حداقل یک تیم تخصصی امدادی آموزش دیده در شهرستانهای دیگر فعالیت می کنند.
وی گفت: دفتر حوادث غیر مترقبه بهزیستی استان تهران، در هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی فعالیتهای مؤثری داشت.
این مسئول اضافه کرد: مدیریت جامع بحران فرآیندی است نظام یافته که سازمان تلاش می کند تا بحرانهای بالقوه را شناسایی و پیش بینی کند و در مقابل آنها اقدامات پیشگیرانه انجام دهد و اثرات مخرب حوادث را به حداقل برساند.
وی در خصوص وظایف و مراحل مختلف اجرای سیستم مدیریت بحران در ستادهای حوادث غیرمترقبه بهزیستی استان تهران بیان داشت: اجرای برنامه پیشگیری اولین گام از مجموعه اقداماتی است که با هدف جلوگیری از وقوع حوادث و یا کاهش آثار زیانبار آن، سطح خطرپذیری جامعه را ارزیابی کرده و باید تمام قسمتهای مراکز از نظر ایمنی سازه ای و غیرسازه ای توسط تیمهای کارشناسی مورد بررسی قرار گرفته و ایمنی مرکز تا حد امکان تأمین شود.
خلیل زاده افزود: سازماندهی پرسنل مراکز در نمودارهای تشکیلاتی، تعیین نفرات جانشین و تیمهای امداد در مراکز را که با توجه به نوع توانمندیهای آنها به عنوان جانشین اول و دوم و یا عضو تیمهای مختلف نمودار تشکیلاتی سازماندهی می شوند، گامهای بعدی اجرای سیستم مدیریت بحران است.
پرسنل بهزیستی مقابله با حوادث غیرمترقبه را فراگرفتند
وی یادآور شد: آشناسازی پرسنل از طریق برگزاری کلاسهای آموزشی مقابله با حوادث غیرمترقبه از دیگر اقدامات واحد حوادث غیرمترقبه بهزیستی استان تهران بوده است.
مسئول ستاد حوادث غیرمترقبه سازمان بهزیستی استان تهران ادامه داد: مانورهای عملیاتی محدود و سراسری لازم است با شرکت تمام بخشها حداقل دو بار در سال برای آمادگی پرسنل درخصوص مقابله با بحران برگزار شود.
وی بیان کرد: آموزش پرسنل در خصوص ارتقای سطح آگاهی و آماده سازی کارشناسان، برگزاری مانور میدانی برای اطمینان یافتن از قابلیتهای اجرایی تیمهای تخصصی و ارتقای سطح آمادگی آنان ضروری است.
امکانات و کمکهای اولیه به مراکز بهزیستی اختصاص یافت
خلیل زاده افزود: هنگام وقوع حوادث، کودکان در معرض آسیب بیشتری قرار دارند به همین دلیل چادر، وسایل اضطراری از قبیل موتور برق، کمکهای اولیه و ... به مراکز شبانه روزی بهزیستی اختصاص یافت.
نظر شما