حمید ره انجام در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در برنامه ریزی جدیدی چهار درجه امداد یار، امدادگر، نجاتگر و ایثار برای داوطلبان جمعیت هلال احمر همدان تعریف شده است.
وی با بیان اینکه برای پاسخگویی سریع و موثر به حوادث و سوانح در اختیار داشتن نیروی انسانی زبده و متخصص از اولین و اساسی ترین پیش شرطها است، گفت: در این راستا باید با برنامه ریزی مناسب برای جذب، سازماندهی و حفظ نیروی انسانی داوطلب گام برداشت.
ره انجام با تاکید بر اینکه باید انگیزش امدادگران و نجاتگران را برای ارتقا در مسیری از پیش تعیین شده فراهم آورد، اظهار داشت: ارائه راهکار برای درجه بندی و تفکیک نیروی انسانی داوطلب بر اساس نوع تخصص و توانمندی از اصلی ترین نیازهای امروز جمعیت هلال احمر است.
وی افزود: امدادیار، امدادگر، نجاتگر و ایثار هریک بازگو کننده توانایی ها و سوابق حضور اعضای داوطلب در فعالیتهای امدادی است.
مدیرعامل هلال احمر استان همدان در توضیح این درجه ها گفت: امدادیار عضو داوطلبی است که از طریق سازمان جوانان یا داوطلبان و یا تکمیل فرم عضویت وارد جمعیت می شود که باید حداقل 16 سال تمام داشته باشد.
ره انجام افزود: امدادگر نیز عضو داوطلبی است که فعالیت خود در سازمان امداد و نجات را آغاز کرده و به ارائه خدمات امدادی اشتغال دارد.
وی در توضیح درجه نجاتگر افزود: نجاتگر عضو داوطلبی است که مرحله امدادگری را گذرانده و به ارائه خدمات نجات در عملیاتها می پردازد.
ره انجام حداقل سن ورود به دوره نجاتگری را 18 سال تمام عنوان کرد و گفت: این نجاتگران حق حضور در پایگاههای امدادی و عملیاتهای جستجو و نجات را دارند.
وی اضافه کرد: ایثارگر نیز عضو گروه ایثار نیروهای واکنش سریع با چندین مهارت و توانمندی ویژه است که اولویت حضور در پایگاههای بین شهری، کوهستانی و دریایی را داشته و علاوه بر حضور در حوادث ملی، توانایی حضور در حوادث بین المللی را نیز داراست.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان با اشاره به اینکه درجه با تلفیق از آرم هلال و رشته های مختلف امداد و نجات طراحی شده است، افزود: افرادی که عضو فعال بوده و براساس استاندارد های اعلام شده ازسوی سازمان امداد حداقل 20 امتیاز را کسب کرده باشند سالانه ارتقا درجه خواهند داشت.
نظر شما